Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poate este din cauza mea Mihai ,era prea concentrat pe mine , a omis sa scrie ,acum iartal si tu .......
    sigpic

Comment

• Lasa treaba cu iertatul ca nu-i popa...nu eu l-am sters !!!
      Pe tine o sa ma concentrez eu cand vine momentul....si parca erai cu apa nu cu berea....

Lista cu intalnirea din 09.08.2009, castel, Hunedoara, urmatorii cavaleri:
      Inainte de 0: Kenjiro_Sanga + 3
      0. 3 de Marton
      1. Kklaus+2
      2. Nmc
      3. Mikey_Boy
      4. Costel_Hd
      5. Alex_Comisaru
      6. Julyo
      7. Mikebyke72
      8.
      9.
      10.
      Multumita toata lumea, ok.....
      Last edited by kenjiro_sanga; 2 August 2009, 10:54. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Colega iara noi la datorie?
        sigpic

Comment

• Eu da....tu, nu stiu !!!
          sigpic

Comment

• Colega te las pe tine sa scrii ,daca asa zici
            sigpic

Comment

• Eu nu vin duminica viitoare!!! Am ieşire cu bicicliştii şi motocicliştii din judeţul Hunedoara!!!!!!!!!! Ne vedem cu altă ocazie!!!!!!!!

Comment

• Scrie mai Costele, doar nu e pe bani, gata ma retrag ca sa nu deranjez !!!

0. 3 de Marton
                1. Kklaus+2
                2. Nmc
                3. Mikey_Boy
                4. Costel_Hd
                5. Alex_Comisaru
                6. Julyo
                7. Mikebyke72
                8.Electricianul care a mancat stricat
                9.
                10.
                Multumita toata lumea, ok.....numai bine....
                Last edited by NCDHD; 2 August 2009, 19:01. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Originally posted by mikey_boy View Post
                  La locul de intalnire din Hunedoara apar, stai chill. O zi intreaga insa prea rar am sa sacrific pentru iesiri de gen. Cat e cald afara nu dau pedalatul pe plimbatul cu masina. Duminica respectiva dupa masa avem stabilita o tura deva-sacaramb-mada-geoagiu-deva, daca nu se anunta ploi. Duminica asta iesim prin coada lacului de la Tau spre Brad. In timpul saptamanii cu greu imi permit 1-2 iesiri de asfalt si abia astept week-endul.
                  Pana una alta am in jur 7-8 mii de km la bord impreuna cu diversi colegi forumisti de pe alte forumuri auto. Ultima a fost o tura de Transfagarasan chiar in week-endul cu marea intalnire nationala. Drept urmare pot spune ca am antecedente serioase ;)
                  Replici de genul "daca ai fi fost" nu-si au rostul. La manastire se poate merge in plimbare sau chiar sta la liturghie. Era greu de lamurit ? In nadragi scurti n-as intra in biserica la slujba.
                  Asadar la buna vedere duminica viitoare :P
                  Prietene din ce ne povesteşti eu zic că ar fi mai bine să ţii aproape de "diversi colegi forumisti de pe alte forumuri auto" inclusiv pentru forumiştii pe două roţi pentru care eu am un respect deosebit. Inainte de a-ţi expune ideile şi principiile ai face bine să cunoşti colectivitatea în care vrei să intri. Dacă făceai chestia asta şi aici ai fi ştiut că la vârsta când eu mergeam cu bicicleta la mare tu probabil nu descoperise-şi tricicleta aşa că cel puţin cu mine la domeniul bicicletă mai ai de lucrat. Te invit să te abţii de la o replică aici şi să discutăm duminică ca între ciclişti, că de Logani-şti........... se pare că mai ai de lucru şi la capitolul ăsta!!!

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                    Eu nu vin duminica viitoare!!! Am ieşire cu bicicliştii şi motocicliştii din judeţul Hunedoara!!!!!!!!!! Ne vedem cu altă ocazie!!!!!!!!
                    Vrei sa spui cu matiz club?

Comment

• Dani poate cu fierul de calcat?
                      sigpic

Comment

• Originally posted by martongrigore View Post
                        Vrei sa spui cu matiz club?
                        Şi nu numai!!! Iau toţi clienţii care nu au Logan şi se bagă în seamă!!!!

Comment

• matiz(breloc)nu ai loc de parcare il pui la chei

Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                          Scrie mai Costele, doar nu e pe bani, gata ma retrag ca sa nu deranjez !!!

0. 3 de Marton
                          1. Kklaus+2
                          2. Nmc
                          3. Mikey_Boy
                          4. Costel_Hd
                          5. Alex_Comisaru
                          6. Julyo
                          7. Mikebyke72
                          8.Electricianul care a mancat stricat
                          9.
                          10.
                          Multumita toata lumea, ok.....numai bine....
                          primiti si di judetul alaturat???
                          Last edited by Colectionarul; 2 August 2009, 21:00. Reason: Automerged Doublepost
                          http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• Bucuroşi de oaspeţi cumsecade şi cu bune intenţii oricând!!!!

Comment

• Ora 20.30 Hunedoara....Costel_Hd, secretarul si Nmc....miniintalnire ad-hoc...super fain !!!
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Sa speram sa mai fie mai dese iesirile astea micute
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google