Aduci tu tablele sau eu ?
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Costele...gretare sa mananci tu cu Kklaus....
Lista cu cucuvelele calatoare la Orastie, bufnite ''nema''...pacat !!!
1. Marton_Grigore
2. Kenjiro_Sanga
3. Costel_Hd
4. Daniel_67
5. 07hzp
6.
L.C. Alba
1. jenu
2. colectionaru
3. kta_222282
4. r3duc
5.
6. "
Credeam ca le aratam colegilor de la Ab ce inseamna unitatea clubului, nici asa nu-i rau datorita concediilor .....
Daca nu vreti, nu vreti, dar vb lui Daniel...pe forum suntem o gramada iar la intalniri ....ne-a murit curca, sa imbolnavit soacra, nu am adidasi, nu am cauciuce, vin cu Maxi Taxi, de astea....de 2 lei
Las ca nu murim noi, dar era frumos sa fie mai multa agitatie, las'....mergeti cu Diabolique la o bere in oras ...hai PA !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View Postpe forum suntem o gramada iar la intalniri ....ne-a murit curca, sa imbolnavit soacra, nu am adidasi, nu am cauciuce, vin cu Maxi Taxi, de astea....de 2 lei
Las ca nu murim noi, dar era frumos sa fie mai multa agitatie, las'....mergeti cu Diabolique la o bere in oras ...hai PA !!!sigpic
Comment
-
Am impresia ca unii ati baut cate ceva, sau ati tras pe nas' de nu ma pot intelege cu voi !!!
Costele eu vb cu totul altceva dar vad ca tu le tragi bine
Lista cu cucuvelele calatoare la Orastie, bufnite ''nema''...pacat !!!
1. Marton_Grigore
2. Kenjiro_Sanga
3. Costel_Hd
4. Daniel_67
5. 07hzp
6.
L.C. Alba
1. jenu
2. colectionaru
3. kta_222282
4. r3duc
5.
6.
Credeam ca le aratam colegilor de la Ab ce inseamna unitatea clubului...
''si ce demonstrezi cu asta colega ? fiecare vine cand vrea ,si cand poate ? asai '' de Costel_Hd
multumim colegilor care ma sustin in adunarea membrilor la intalniri, asta e...unul scrie si unul dă cu parul...sigpic
Comment
-
Deja mai suparat colega , cum adica sunt obligat sa vin la intalniri? vin cand pot si cand vreau ? O zi buna va doresc
Am impresia ca unii ati baut cate ceva, sau ati tras pe nas'
Costele eu vb cu totul altceva dar vad ca tu le tragi bine
Demonstreaza colega ? cine vede chiar crede , asa ca ptr. maine ma mai gandesc ........................ asa ca ciocul mic nu este ?sigpic
Comment
-
No, no, nu ma calmo!!! De câteva posturi e ca în vorba ceea:
- Bună ziua nană!
- Mulg vaca!
- E acasă ficioru!
- Nu dă vaca cu picioru!
Aşa că lăsaţi prostiile pe mâine!!!! Aveţi dreptul să vă supăraţi mâine la Orăştie!!! Găsim noi pe cine!!!!
Apropo lista cu participanţi s-a blocat sau mai este o lista cu participanţi surpriză?????
Zboară Costelici zboară ......la Orăştie ca să putem să-ţi tăiem aripile!!!!!!!!!Last edited by Daniel 67; 22 August 2009, 20:46.
Comment
-
Costele lasa bautura pentru maine, mai gandestete
Logic ca esti obligat sa vii la intalniri, doar esti cucuvea !!!!
Bine Costele, fa ce vrei, nimeni nu te-a obligat sa vii niciunde, nu-i nevoie sa vii la Orastie daca asa crezi despre mine, asta e...
Am gresit, scuza-ma, e bine asa !!??? nu esti obligat nici sa scrii pe forum, scuza-ma !!! doar scriam si io sa ne amuzam...dar nu toti au curaj sau sa stea in faţă....
Deci..Costel nu mai vine, asta e....maine cum facem??????
Maine la ce ora ne intalnim si unde ????
Daniel zii ceva ca sefu doarmesigpic
Comment
-
Colega ,hai nu te mai scuza atata ,dar m-a deranjat ce ai postat acum recent, stii la ce ma refer ,tot faci lista cu intalniri nu se specfica cum plecam ,la ce ora ,nu suntem organizati ,........................etc , poate si eu am gresit ?
noapte bunaLast edited by costelHD; 22 August 2009, 21:43.sigpic
Comment
Comment