Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa lasam alte '' papagalisme'' si sa vb. ca oamenii...ca unul a zis nu stiu ce bla, bla, bla...ca eu nu stiu si altii stiu, bla, bla, bla si mi-e ciuda pe Alex_Comisaru ca nu mi-a zis nu stiu ce.....''rahat'' ...deci:
    O sa ne intalnim intr-o zi, duminica la iarba verde unde v-om infiinta echipele de fotbal F.C.Cucuveaua libera si F.C.Bufnita ocupată, v-om juca ptr. Cupa Logan Club Deva, Hunedoara, Calan, Simeria, Brad...se vor da si premii + tombola, v-oi face ceva frumos ca sa atragem cat mai multe familii de cucuvele si bufnite....promit solemn dar cu ajutorul tuturora, singur nu pot....deci, va bagati, fac lista !!!...poate v-om face si clasament pe tara, e bine !?
    astept propuneri !!!!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Colega,am si eu de zis ceva in seara asta ,dar sa nu va suparati pe mine, nici eu nu sunt suparat chiar pe nimeni din LC DEVA:
      Voi fi membru LC DEVA pana in data de 27 09 2009 care voi veni si la intalnire nationala de la CLUJ dupa care sa terminat si sper sa ramanen prieteni cu toti indiferent ce a fost. A fost decizia mea de a ma retrage
      Cu respecte Costelhd
      sigpic

Comment

• Costele parerea lui leana ta nu conteaza? Daca ea vrea sa vina la intalnirii?
        Poate o pun de o intalnire nevestele noastre si ne lasa fara loganuri

Comment

• Cum spuneam, se baga cineva ?
          sigpic

Comment

• 1.
            2.
            3. Kklaus + 2

dar totusi,inainte de o lista cu intalnirea,eu as spune sa vedem daca poate lumea ... in principiu am ''discutat'' ca urmatoarea intalnire o vom face la Brad in data de 06.09.2009...(iesire la iarba verde cu familia)...asteptam pareri si sugestii.

cine este pentru sa ridice mana!
            cine nu este pentru sa ''spuna tare si raspicat'' pentru a auzi toti!
            Last edited by kklaus; 26 August 2009, 00:17. Reason: Automerged Doublepost
            Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Lista cu mini intalnirea de sambata, 29.08.2009, orele 10.30, la Practiker,
              Intalnirea va fi ptr. mici intelegeri, decizii, dezbateri, etc. intre colegi:
              1.Marton_Grigore
              2.Kenjiro_Sanga
              3.
              4.
              5.
              6.
              Asteptam colegi noi de la Hunedoara, Rares parca !!! ca de la Brad....este in vacanta !!!!
              Last edited by kenjiro_sanga; 26 August 2009, 12:15.
              sigpic

Comment

• Nasol, e sfarsit de luna si iar nu pot veni.

Comment

• am inceput sa lacrimez
                  intalnirea de la practiker are ca scop hotararea asupra locatiei ptr intalnirea din 06.09.2009 si care ce aduce( de potol, de beut, minge, gratar,etc)
                  eu il aduc pe costel sa nu vin cu mana goala

Comment

• Alea se pot hotara pe forum, in 10 pagini, nu trebuie neaparat inca o intalnire sa mearga doar 3-4-5 si sa se discute si in numele altora. Dar ma rog, faceti ce vreti.

Comment

• decat sa citesc 10 pagini mai bine beau o cafea cu 3-4-5 sau doi loganisti si nu o sa discutam in numele altora, fiecare e liber sa faca ce vrea. cine vine e binevenit cine nu sa fie sanatos.

Comment

• ca sa se inteleaga ideia mea trebuie sa si explic
                        eu sunt de bastina din tg-mures si parinti mei mergeau
                        la o cafea la sovata eu purtand aceiasi gena am tot
                        mers la turda la pizza,pana au schimbat bucatarul
                        si acu ideia de ce nu veniti la o cafea duminica la hanul
                        dintre salci din alba iulia?vom fi vreo1-2-3-4 loganisti
                        Last edited by NCDHD; 27 August 2009, 12:56.
                        http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• azi o mini intalnire cu adi HZP

Comment

• Originally posted by martongrigore View Post
                            eu il aduc pe costel sa nu vin cu mana goala
                            eu am decis, nu ma poti convinge sefuuuuuuuuuu ?
                            sigpic

Comment

• nici chiar o mica intalnire cu cei din alba,chiar acuma cand dezbateam una frumoasa la noi?
                              Last edited by NCDHD; 27 August 2009, 12:57.
                              http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• multumesc pentru invitatie ,altadata ,sunt prea ocupat daca ai ceva de zis colectionare discutam pe mess, nu vreau sa stric linistea
                                Last edited by NCDHD; 27 August 2009, 12:57.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google