If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Claudiu, ştii prea bine părerea mea referitore la tine!!! Chiar nu-mi propusesem să nu poţi veni!!! Oricum ceea ce am propus eu era pur şi simplu o propunere şi nu trebuie acceptată!! În acest caz rămâne cealaltă variantă propusă anterior!!! Depinde de ONOR MAJORITATEA!!!
Da! Şi oricum m-aş bucura că nu vii cu maşina aceea aranjată că mi-e ciudă pe tine!!!!!!!!!!
nu fi-ti stresati ca mai sta si kklaus acasa ca are sotie si copil si daca vine trebuie sa-i dau cafeaua, stie el de ce, poate si suc si pizza.
daca o facem duminica trebuie sa ude daniel distributia, deci cum facem?
Votam?
Eu sunt pentru: sambata sau duminica.
Sa voteze si ceilalti 3-4 va rog
Votul lui Ovidiu e nul din start- si el trebuie sa plateasca tot, stie el de ce, daca nu va spun eu : 1...
2...
Ce ma enervati, numai figuri pe cap, pe piept, pe picioare, aveti !!!! ma enervati, mo ...
Pai sambata, fara suparare, vine Alin1234, Rares de la Hd, o7hzp....cum vreti !?
Venim si duminica la Simeria, pe mine nu ma deranjeaza...cu cat mai multe intalniri cu atat mai multe glume bune si altele, CORECT
Deci zice-ti !!!
Deci, fără supărare am spus-o şi o voi repeta !!! Pentru mine ziua de sâmbătă e zi lucrătoare şi chiar nu pot să vin la întâlniri!!! Asta nu înseamnă că dacă majoritatea vor întâlnirile sâmbăta acestea nu trebuie ţinute din cauza mea sau a mai ştiu eu cui!!! excepţii sunt sâmbetele când sunt sărbători religioase aşa cum e cazul în acest weekend!!! Deci facem întâlnire dublă??? Cu această ocazie testăm fidelitatea, cafeaua, pizza, .etc!!!!
Lista ptr duminica, locatia Simeria, orele 10.30, la Parc ( birt )
1.Marton_Grigore
2.Kenjiro_Sanga
3.Daniel_67
4.Rares_Hd
5.Alin1234
6.07hzp
7.
8.
9.
10.
Asteptam colegi vechi, noi, la o cafea buna+ pizza !!!
deci, se poate ...
Nici nu stiu de ce sariti unii ptr aceste intalniri, sunt foarte bune ptr destresare, in fine !!! nu-i asa oameni buni ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment