Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uite ca am ajuns si eu cu bine acasa, multumesc baietiilor pentru primire, m-am simtit bine si ma bucur ca am mai iesit si eu sa vad Deva care s-a schimbat destul de mult de la ultima mea vizita. Va asteptam pe la Sibiu si pentru ce-i care vin la Cluj in 26 septembrie peste trei saptamani ne vedem din nou.
    Hai noroc !

@adimrv: Confirm si eu ce a zis Marton cu raspunsul la telefon, oameni seriosi !!
    sigpic

Comment

• Cum ramane cu intilnirea ??????????????
      Colega vezi ca la festivalul berii se serveste numai bere fara alcool ptr. uni
      sigpic

Comment

• Este doar o parere, berea fara alcool este ca pi_atul boului
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• ÃŽmi pare sincer rău că nu am reuşit să facem ieşirea pe care ne-am propus-o la Brad!! Ar fi fost probabil ceva comparabil cu cea de la Petreni!! Dar nu trebuie să ne descurajăm!! Viaţa presupune reuşite dar şi eşecuri!!! O punem la capitolul eşecuri sau nerealizări cum vreţi să-i spunem, oricum faţă de realizările din acest an e nesemnificativ!!! Chiar dacă nu acum este momentul bilanţului, pentru că mai avem până atunci(februarie 2010)!!
          Văd că nimeni nu a avut curajul să facă referire la cest lucru!! Aşadar punem PUNCT şi mergem mai departe. Ca fotbaliştii!!! E daclaraţie STAS la ei după un eşec!!! Mergem mai departe!!! Aşa şi noi!!
          Având în vedere faptul că toate întâlnirile de până acum s-au desfăşurat la Hunedoara, Deva, Brad şi Simeria(mi s-a părut normal!!!) vă propun ca următoarea întâlnire să aibe loc la CĂLAN şi mi-aş fi dorit ca acestă întâlnire să fie propusă de altcineva dar văd că vă faceţi că nu ştiţi unde locuieşte managerul LC Deva!!!! N-o fi cine ştie ce acest oraş dar un loc de bârfă, cafea, pizza, bere fără plumb , etc.............găsim noi!!!
          Aşadar n-ar mai rămâne decât să propuneţi data pentru viitoarea MINI ÃŽNTÂLNIRE că locaţia exactă o stabilesc EU!!!
          Aştept păreri şi replici!!!!
          Last edited by Daniel 67; 8 September 2009, 18:35.

Comment

• Huuoooooooooo, huuoooooooooooooo !!!
            sigpic

Comment

• Dă-mi voie să înţeleg "NIMICA"!!! Ne şi traduci acum????Asta nu e o părere demnă de un secretar general!!!!

Comment

• cu dacia lui tata nu are cum sa ajunga asa departe numai remorcat

Comment

• ÃŽmi cer scuze!!! Pentru binele şi prosperitatea LC Deva o să chem un TAXI comandă specială pentru secretarul general!!!! Dar mă îndoiesc că o să fie nevoie!!! E SECRETARUL GENERAL nu-i aşa????

Nu vă aruncaţi dându-vă cu părerea să nu vă rupeţi gâtlejurile!!! Am priceput răspunsurile aşa că nu vă mai obosiţi!!! Tot aşa şi eu de acum înainte!!!!

Ne întâlnim la Practiker ca de OBICEI!!!!!!!!!!!!
                  Last edited by Daniel 67; 8 September 2009, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cand vine asta ? Duminica ?
                    sigpic

Comment

• daniel,si eu vreau sa facem una la Calan!!

Comment

• Buna ziua,
                        Sunt perfect de acord cu managerul LCDeva, astept cu nerabdare optiunile domnului manager....sunt chiar bucuros sa ne intalnim unde vrea managerul
                        Dacia lui tata, e cea mai buna masina pe care am avut-o mai sefule !!!

Am impresia ca unii s-au nascut in Cadilac, Mercedes, BMW....nu sefule ?!
                        Last edited by kenjiro_sanga; 9 September 2009, 13:31. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• secretare eu m-am nascut in Calan la maternitate!
                          de acord cu managerul, propuneri, data, ora?

Comment

• Te dai smecher acu' cu bolidul ala la avatar
                            sigpic

Comment

• era si cazul sa ne intalnim si la calan. astept sa stabiliti data si ora intalniri de la calan.
                              P.S.- sunt destule localuri frumoase si in calan.
                              noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor

Comment

• In Calan la baile termale
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google