pe vremea asta numa bai nu mai faci
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
E bine şi la Ţebea! Problema e când vă hotărâţi??? Duminică dimineaţa????!!!!
Rămâne cum am stabilit: pe duminică dimineaţă!!!!
La Călan vă aduc şi mai încolo!!! Dar la Ţebea doar la anul!!!
Văd că vă lăsaţi împinşi de la spate!!! Aşa că SE PROPUNE MINIÎNTÂLNIRE LC Deva la Călan, 13 septembrie, ora(obişnuită) 11, în parcarea Penny Market. Lista începe cu mine şi sper ca până mâine seară să mai fie cel puţin 7- 8 paricipanţi. Dacă sunt mai mulţi cu atât mai bine, are şi Călan-ul ce vedea!!!!! Dacă nu rămâne pe altă dată!!!!
1. Daniel 67
2.EU
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Aştept ca de obicei şi participanţi surpriză!!!!
Comment
-
MINIÎNTÂLNIRE LC Deva la Călan, 13 septembrie, ora(obişnuită) 11, în parcarea Penny Market.
1. Daniel 67
2.baba-alin
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Aşteptam ca de obicei şi participanţi surpriză!!!
o rugaminte am. nu se poate schimba ora sa ne intalnim la 10 ca la ora 14 am meci de fotbal la deva. va rog. ms multnoi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor
Comment
-
sal'tare din nou
daca nu ne adunam duminica aceasta la Calan...poate o rezolvam duminica viitoare...ce ziceti,avem timp sa ne gandim ca vad ca de pe o zi pe alta nu se poate ...asa avem 1 saptamana sa ne facem planurile (este doar o idee si trebuie tratata ca atare)
...abia astept sa ma dau prin Calan ...prin sensul giratoriu...
si la Tebea este o idee dar...nu prea o recomand...lume muullltttaaaa,circulatie infernala,si nu mai punem ca este un an electoral...intelegeti ce vreau sa spun...a mea parere este ca optez pentru Calan dar nu duminica asta deoarece sunt la permanenta(intelege cine stie),daca ramane pe duminica viitoare sunt cap de lista(dupa manager,normal )
...este parerea mea si trebuie luata ca atare...Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
Comment