Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• costele nu te supara....da? la munte ? hmm, no vezi ca nu ii ala cu coarne asa de rau
    noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor

Comment

• Aline , de ce nu intelegi Socri mei sunt de la Lunca Cerni ,sper sa intelegi acum , nu sunt suparat daca tot am zis ca merg la munte ,eram si eu suventionat oare de cine ? ghici ...............
      Hai sa lasam discutia aceasta o discutam vineri daca vii
      sigpic

Comment

• ce ti-am spus mai devreme costele.....? vb aia traim in congo....si vb 5 limbi nu una

Comment

• Domnu" Secretar general musai avem nevoie de un tranzlator la club!!! Ca să fim siguri că nu se înţelege altceva decât vrem să spunem!!!!

Comment

• Aloooooo....Costel cand a vb de munte, nu sa referit la o statiune, NU, el sa dus la socrii la tara, intelegeti !?
            Nu-l criticati, are dreptate. munceste si el cum poate
            Aline ce faci prin Deva ? ne-am intersectat, dupa aia m-am intalnit cu celalalalt Alin1234
            Ma bucur cand dau de prieteni, maine ma intalnesc cu Costel, asa-i Costele !?

Daca trebe' ma fac si translator, CORECT !!!
            Last edited by kenjiro_sanga; 28 September 2009, 20:06. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Buna seara Manager LC Deva
              Buna seara Secretare LC DEVA
              Iti Multumesc secretare ,,linba romanului are mai multe intelesuri ''
              sigpic

Comment

• Faci cumul de funcţii, iei plată prea mare, o să fii invidiat etc., etc. ..................!!!!! Dar cine să se supere pe tine, pe noi, pe cei care ne pierdem vremea pe aici????
                Seara bună tuturor!!!

Comment

• saptamana asta s-ar putea sa fiu cam in fiecare zi prin deva, sunt in concediu si am de rezolvat niste chesti pe la banci cu un credit, si eu ma bucur ca te-am intalnit si sper sa ne mai intalnim.

si secretar si translator ?..... nu prea merge atunci eu ma fac contabil ...ok ?

Comment

• Postul de contabil e vacant!!! îl scoatem la concurs!!!!

Comment

• Buna seara la toata lumea !!! mai Managere, ti-e ciuda ? ca am mai multe functii ?

Contabil, OK....DAR CINE ?
                      Last edited by kenjiro_sanga; 28 September 2009, 20:16. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• ce concurs Daniele....concursul a avut loc acum vreo 7-8 min si a fost un singur canditat care a si obtinut postul, si sa nu aud comentari ca ......

Comment

• Uauuuuu, drujba aia ma cam sperie...DE ACORD !!!
                          sigpic

Comment

• A inviat LC DEVA , a luat viata oaaaaaaaaa
                            cat popor pe LC DEVA ???????????
                            sigpic

Comment

• Adjudecaaaaaaaaaaaaaaaat!!! Postul de contabil şef e amanetat de alin-baba!!! Fără comentarii în perioada de probă, vă rog!!!!
                              A înviat Costele, a înviat!!!! Păi şi cine să-l învie dacă nu cei 3-4 care îşi fac de cap pe aici!!!!

Comment

• Azi ca maine, e liniste
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google