Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aline ,daca tot ai luat in discutie problema cu cheful de la Dunarea uite te rog eu posteaza tu pe forum sa vada si restul poate nu stiu ,le este jena sa intrebe ,poate au omis sa intrebe la intilnire ......................etc
    sigpic

Comment

• Maine ma duc la Dunarea si intreb cand au liber, ok !?
      Iar maine va spun ce-i sigur, e bine asa, deci maine facem lista....e bine ca am adus discutia....cumva se va rezolva
      Parca vad ca suntem cativa, dar nu conteaza, o facem !!!
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• ovi fac pariu ca cel putin 10 persoane o sa fim. asa cum ai spus tu indiferent de numarul persoanelor care o sa fie prezente o sa facem cheful
        noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor

Comment

• Ptr mine conteaza sa ne intalnim si sa ne distram, deoarece pana acum la intalniri am baut doar ''CITRO'' si '' CAFĂ''....sa bem bere, tuica, Martini etc si sa ne distram, ok
          In rest, nu ma intereseaza motivele de genul....pai ....sunt de servici, mi-a murit soacra, porcul si seful, sa imbolnavit soarecele de dupa usa, etc...mai glumim
          sigpic

Comment

• Pentru cine nu stie: cu ocazia zilei de 14.11.2009 LC Deva organizeaza un chef cu masa si dans la restaurantul Dunarea din Deva(daca localul nu este rezervat).
            Propun sa ne intalnim duminica 18.10.2009 sa stabilim amanunte, meniu, pret, lista cu participanti, etc.

Comment

• Asa sefu', ma bucur sa te vad

Pentru cine nu stie: cu ocazia zilei de 14.11.2009 LC Deva organizeaza un chef cu masa si dans la restaurantul Dunarea din Deva(daca localul nu este rezervat).
              Propun sa ne intalnim duminica 18.10.2009 sa stabilim amanunte, meniu, pret, lista cu participanti, etc.
              multumim ca ati citit
              Last edited by kenjiro_sanga; 11 October 2009, 22:08. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• ok ne intalnim duminica si discuta. fi sigur ovi ca si eu m-am saturat de citric si de cafea.

Comment

• Cand sa terminat cheful ,dansul ce facem cu loganurile cine ne duce acasa ? nu vreau sa fiu rautacios !!!!!!!
                  sigpic

Comment

• atunci ramane pe duminica sa vorbim si sa punem la punct toate detaliile.
                    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Costele ai auzit de taxi sau maxi-taxi sau veverite cu permis?

Comment

• Sper ca duminica sa pot venii, s-ar putea sa plec la Bucuresti, probleme de familie...mi-ar parea rau sa nu pot venii...dar oricum io intreb la Dunarea si maine va spun, ok....apoi lista ca sa anunt cati suntem, plus un acont...e bine asa !???
                        Sefuleee, e bine !?
                        Costele, ne descurcam noi cumva, ok
                        sigpic

Comment

• costele, se descurca fiecare cum poate, loganul meu de exemplu are doi soferi....si uite asa am un avantaj in astfel de momente...chefuri, nunti,.....etc

Comment

• Deci, daca trebe, platim un acont...maine sunt sigur daca DA sa NU....lista
                            Lista cu Dunarea si acont, cine vrea si cine poate, fara suparare
                            1.
                            2. Kenjiro_Sanga + 2
                            3.
                            4.
                            5.
                            6.
                            7.
                            Curaj !!!!
                            sigpic

Comment

• Deci, daca trebe, platim un acont...maine sunt sigur daca DA sa NU....lista
                              Lista cu Dunarea si acont, cine vrea si cine poate, fara suparare
                              1.
                              2. Kenjiro_Sanga + 2
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.
                              9.
                              10.Kklaus + 1
                              Curaj !!!!
                              Nobody is perfect. I am nobody.