Aline ,daca tot ai luat in discutie problema cu cheful de la Dunarea uite te rog eu posteaza tu pe forum sa vada si restul poate nu stiu ,le este jena sa intrebe ,poate au omis sa intrebe la intilnire ......................etc
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ptr mine conteaza sa ne intalnim si sa ne distram, deoarece pana acum la intalniri am baut doar ''CITRO'' si '' CAFĂ''....sa bem bere, tuica, Martini etc si sa ne distram, ok
In rest, nu ma intereseaza motivele de genul....pai ....sunt de servici, mi-a murit soacra, porcul si seful, sa imbolnavit soarecele de dupa usa, etc...mai glumimsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Pentru cine nu stie: cu ocazia zilei de 14.11.2009 LC Deva organizeaza un chef cu masa si dans la restaurantul Dunarea din Deva(daca localul nu este rezervat).
Propun sa ne intalnim duminica 18.10.2009 sa stabilim amanunte, meniu, pret, lista cu participanti, etc.
Comment
-
Asa sefu', ma bucur sa te vad
Pentru cine nu stie: cu ocazia zilei de 14.11.2009 LC Deva organizeaza un chef cu masa si dans la restaurantul Dunarea din Deva(daca localul nu este rezervat).
Propun sa ne intalnim duminica 18.10.2009 sa stabilim amanunte, meniu, pret, lista cu participanti, etc.
multumim ca ati cititsigpic
Comment
-
Sper ca duminica sa pot venii, s-ar putea sa plec la Bucuresti, probleme de familie...mi-ar parea rau sa nu pot venii...dar oricum io intreb la Dunarea si maine va spun, ok....apoi lista ca sa anunt cati suntem, plus un acont...e bine asa !???
Sefuleee, e bine !?
Costele, ne descurcam noi cumva, oksigpic
Comment
-
Deci, daca trebe, platim un acont...maine sunt sigur daca DA sa NU....lista
Lista cu Dunarea si acont, cine vrea si cine poate, fara suparare
1.
2. Kenjiro_Sanga + 2
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.Kklaus + 1
Curaj !!!!Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
Comment