Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suna tentant, dar pana atunci cu zile libere fara plata, nu stiu zau

Mai Daniele, sincer pizza de la Maxxa se infuleca fara respiratie....cine respira in timp ce mananca este dat afara din restaurant
    Last edited by kenjiro_sanga; 16 November 2009, 19:07. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Mersi de invitatie la pizza, cu prima ocazie cand mai vin sa "dorm in parcare " pe la Deva iesim .

Va asteptam la Sibiu mai scoateti si voi masinile sa vada asfaltu DN-ului mai desfundati injectoarele

PS: Ovidiu eu intru in "zile libere" fara plata de luni , 6(shase) zile frumoase asa ca crede-ma, stiu ce inseamna
      Last edited by Bad_Wolf; 16 November 2009, 19:20. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Mi-am dat seama numai din fotografii secretare!!! Iar în ceea ce priveşte ZLP-urile, în traducere liberă zile libere fără plată la electrica S.A. se pare că încercaţi să ne ajungeţi pe noi cei din transporturile pe calea ferată. Şi sincer, nu doresc la nimeni treaba asta cu toate că se poate şi mai rău de aşa!!!

Comment

• bad-wolf...eu sunt in cele 6 zile libere,e foarte misto mai ales la salar se va vedea.
          Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Ce zice Bad_Wolf !?...ca sau infundat injectoarele....ooooo, daaaaa, mai ales la mine !!! ca nu depasesc viteza legala...nu fac liniuteeee
            Apropoooo, mai Tinere Bad_Wolf, dar noi suntem 4 in familie, ia fa o corectura
            sigpic

Comment

• Eu am zis ca imi iau saptamna viitoare ca a 6-sea zi o sa fie in 30 noiembrie de Sf. Andrei de ziua mea adica si o leg cu 1 Decembrie si uite asa stau si eu mai mult p'acasa , pai ce pana mea .
              sigpic

Comment

• Originally posted by kklaus View Post
                bad-wolf...eu sunt in cele 6 zile libere,e foarte misto mai ales la salar se va vedea.
                Să vezi cum e în cele 60 de zile de "odihnă forţată"!!!!
                Aşa că deocamdată nu vă mai plângeţi!!!

Comment

• aha...deci , daca venim la Sibiu pe 29...avem masa asigurata?!
                  Last edited by kklaus; 16 November 2009, 19:30. Reason: numa' la mancare ma gandesc =))

Comment

• Siguuuuuuuuuuur!!! Ştii vorba aia: "când ai bani bei o bere!!!!" !!! Fă analogie şi vezi ce iasă!!!

Comment

• Scuze Managere, te rog sa ma scuzi ca ai stat atat in Co fara bani....asta e viata !!!
                      te cred....si imi pare foarte rau ptr voi (Costel)....

La Kklaus ii sta gandul numai la mancare...mama lui de pompier
                      Last edited by kenjiro_sanga; 16 November 2009, 19:39. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Nu vreau sa zic nimic dar de beut va fi ceva avand in vedere ca avem sponsori Coca Cola, Heineken .... uitativa voi pe banneru ala in partea de jos ....
                        Last edited by Bad_Wolf; 16 November 2009, 19:50.
                        sigpic

Comment

• Nu vroiam să ne băgăm în faţă!!! Ideea e că se poate şi mai rău DAAAAAAAAAAAAr asta se petrece din cauză că ţara asta merge din inerţie iar cei care chipurile i-am ales să ne ducă spre mai bine au alte OCUPAŢII!!! Aşa că că duminica viitoare propun tur de votare LC Deva şi să contribuim şi noi la înlăturarea idioţilor care conduc ţara asta!!!
                          Îmi cer mii de scuze pentru că ce am debitat acum e un OFF TOPIC cât Himalaya!!!!
                          P.S. Merit in BAN tot cât Himalaya!!!

Comment

• Ba nu, ceea ce zici este extrem de adevarat si ar fi cazul dupa 20 de ani sa schimbam ceva, macar acu'....Doamne ajuta....avem copii, fratilor !!!
                            sigpic

Comment

• de baut vad ca s-a rezolvat dar totusi...ceva de mancare nimic? macar o pizza, ceva?
                              bad-wolf...mai glumesc si eu

Comment

• Ba nu !!!! tu cu mancarea nu glumesti, corect Managere
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google