If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi-am dat seama numai din fotografii secretare!!! Iar în ceea ce priveşte ZLP-urile, în traducere liberă zile libere fără plată la electrica S.A. se pare că încercaţi să ne ajungeţi pe noi cei din transporturile pe calea ferată. Şi sincer, nu doresc la nimeni treaba asta cu toate că se poate şi mai rău de aşa!!!
Ce zice Bad_Wolf !?...ca sau infundat injectoarele....ooooo, daaaaa, mai ales la mine !!! ca nu depasesc viteza legala...nu fac liniuteeee
Apropoooo, mai Tinere Bad_Wolf, dar noi suntem 4 in familie, ia fa o corectura
Eu am zis ca imi iau saptamna viitoare ca a 6-sea zi o sa fie in 30 noiembrie de Sf. Andrei de ziua mea adica si o leg cu 1 Decembrie si uite asa stau si eu mai mult p'acasa , pai ce pana mea .
Nu vreau sa zic nimic dar de beut va fi ceva avand in vedere ca avem sponsori Coca Cola, Heineken .... uitativa voi pe banneru ala in partea de jos ....
Nu vroiam să ne băgăm în faţă!!! Ideea e că se poate şi mai rău DAAAAAAAAAAAAr asta se petrece din cauză că ţara asta merge din inerţie iar cei care chipurile i-am ales să ne ducă spre mai bine au alte OCUPAŢII!!! Aşa că că duminica viitoare propun tur de votare LC Deva şi să contribuim şi noi la înlăturarea idioţilor care conduc ţara asta!!!
Îmi cer mii de scuze pentru că ce am debitat acum e un OFF TOPIC cât Himalaya!!!!
P.S. Merit in BAN tot cât Himalaya!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment