Daca sunt in Deva vin precis. Maine seara stiu sigur daca sunt sau nu . . .
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu la fel sunt la munca la ora aia, deci numai Kklaus si Marton, sorry.....deci altadata
...am pus ora 11.00 ptr ca sunt acasa, dupa ora 14.00 nu se mai poate.....spor la mancatLast edited by kenjiro_sanga; 28 December 2009, 10:22.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Ramane totusi la 14.00, ma descurc io cumva
Marti 29.12.2009, miniintalnire la MAXXA, ptr o pizza super LCDeva, pizza oficiala a Clubului, orele 14.00 sau 16.10....alegem cum e mai bine
1.Marton
2.Kenjiro
3.Kklaus
4.
5.
6.
Va asteptam ca de obicei la padure, pe tribuna la Bejan ...Victorie, i-am ciuruitsigpic
Comment
-
Deja exageraţi!!!! Cine poate să meargă din două în două zile la pizza la Maxxa foarte bine. Eu chiar nu pot şi în plus sunt sătul de ieri de pizza cea cu ciolan de la PlaY!!! S-aveţi poftă cei care mergeţi mâine!!!
Diabolique dacă mergi mâine grijă mare că tu trebuie să recuperezi toate pizzele care le-ai pierdut anul acesta neparticipând la întâlniri!!!!
Comment
-
De care stiker, de asta '' membru fidel LCDeva''
Oricum mai Diabolique pe tine nu te mai crede nimeni, poate vrabiutele
Daniele, nu fi suparat, dar pofta nimeni nu ti-o poate lua, deci maine la Maxxa
Marti 29.12.2009, miniintalnire la MAXXA, ptr o pizza super LCDeva, pizza oficiala a Clubului, orele 14.00 sau 16.10....alegem cum e mai bine
1.Marton
2.Kenjiro
3.Kklaus
4.Diabolique (la pariu daca vine sau Nu, cine se baga ?)
5.
6.
Va asteptam ca de obicei la padure, pe tribuna la Bejan ...Victorie, i-am ciuruitsigpic
Comment
-
Comment