Fenta dreapta, stanga......
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai lăsaţi-o "lento"!!! Se pare că sărbătorile de iarnă ne-a cam stors de energie şi de bani. E normal ca dorinţa pentru o ieşire LC Deva să fie destul de reţinută. În plus la unii dintre noi se adaugă acum grija pentru serviciu(unii dintre noi, din nefericire, vom îngroşa rândurile şomerilor) şi la asta se adaugă, vrem nu vrem, grija că va fi tot mai greu să asigurăm pentru familii liniştea financiară care şi aşa era cum era. De aceea eu consider că nu e "musai" să facem întâlniri doar de dragul de a mai contabiliza una. Decât întâlniri de genul vineri-sâmbâtă-duminică săptămânale eu spun că e mai bine una pe lună iar pe aceea să o ţinem minte!! Ia spuneţi din anul 2009 care întâlniri le ţineţi minte cu adevărat!!! Eu personal îmi aduc aminte cu mare plăcere de câteva din cele 27!!! Apropo, ştiaţi câte întâlniri LC Deva am avut anul trecut??? Mă îndoiesc!!!
Aşa că nu e nici o tragedie dacă nu ne vom putea întâlni luna aceasta!!! Dacă mi-aduc bine aminte şi anul trecut am sărit peste luna ianuarie!!! Facem una tare pe 14 februarie când din punctul meu de vedere ar fi 1 AN de LC Deva!!! Pentru că prima întâlnire adevărată LC Deva eu consider că a avut loc pe 15.02.2009!! Şi am şi argumente pentru cei care nu sunt de acord cu mine!
Comment
-
Mai oameni buni, mai Managere, zii tu ce inseamna o intalnire adevarata, o destresare totala....vrabiutele nu au de unde stii, ei viseaza la altele.....
.....Managere totul vine din inima daca vrei sa fi tanar, daca Nu, esti batran si la 15 ani....oricum am incercat pe cat posibil sa fac fata tuturora sa le arat tineretea mea sufleteasca, nu trupeasca.....bineinteles in tot ceea ce fac !!!
Plus de asta lasam deoparte alte râcâieli de p'acilea, io zic ca totusi ne intelegem bine, chiar foarte bine....dupa cum vad pe la alte Cluburi apar foarte mari distorsiuni, parca sunt la Guvern, se bat pentru ce ????....sa speram ca noi vom fi tot veseli si fara rautati....bravo LCDeva !!!
....sper ca am reusit, nu-i asa Costele !?sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment