Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Costele lasa nervii si revino-ti, multumesc;
    Oameni buni, oameni buni....mare intalnire la Hunedoara, Duminica 24.01.2010 la orele 10.30....in parcarea de la Carefour, cine sterge lista, este vorba indianului
    1.Marton Grigore
    2.kenjiro Sanga
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    Va multumesc ptr intelegere, doar sunteti oameni maturi si intelegatori
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• scuze secretare dar nu pot veni ptr. ora respectiva
      cu respecte costelhd
      sigpic

Comment

• sa ma anuntati cand v-ati hotarat cu ora...ok ?!
        Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Nu vreau sa ma cert cu nimeni si de aceea nu ma mai duc si nu ma intereseaza absolut nimic si nu mai fac nimic la nimeni si nu vreau sa ma streseze nimeni cu nimic....deci....intalniti-va unde vreti !!!
          ....e mai bine sa stau linistit si cu vorba aia ''fara probleme, fara belele "

Credeam ca LCDeva inseamna tot judetul, m-am inselat.... !!!(Hunedoara - Deva, facem diferente !!???)
          incepeti sa semanati cu unii de la alte Cluburi....râcă, invidie, bla, bla, bla....in fine !!!va multumesc........cine are ceva de spus, sa spuna.....cine Nu, sa taca
          Last edited by kenjiro_sanga; 20 January 2010, 23:14. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
            Hai lăsaţi-o "lento"!!! Se pare că sărbătorile de iarnă ne-a cam stors de energie şi de bani. E normal ca dorinţa pentru o ieşire LC Deva să fie destul de reţinută. În plus la unii dintre noi se adaugă acum grija pentru serviciu(unii dintre noi, din nefericire, vom îngroşa rândurile şomerilor) şi la asta se adaugă, vrem nu vrem, grija că va fi tot mai greu să asigurăm pentru familii liniştea financiară care şi aşa era cum era. De aceea eu consider că nu e "musai" să facem întâlniri doar de dragul de a mai contabiliza una. Decât întâlniri de genul vineri-sâmbâtă-duminică săptămânale eu spun că e mai bine una pe lună iar pe aceea să o ţinem minte!! Ia spuneţi din anul 2009 care întâlniri le ţineţi minte cu adevărat!!! Eu personal îmi aduc aminte cu mare plăcere de câteva din cele 27!!! Apropo, ştiaţi câte întâlniri LC Deva am avut anul trecut??? Mă îndoiesc!!!
            Aşa că nu e nici o tragedie dacă nu ne vom putea întâlni luna aceasta!!! Dacă mi-aduc bine aminte şi anul trecut am sărit peste luna ianuarie!!! Facem una tare pe 14 februarie când din punctul meu de vedere ar fi 1 AN de LC Deva!!! Pentru că prima întâlnire adevărată LC Deva eu consider că a avut loc pe 15.02.2009!! Şi am şi argumente pentru cei care nu sunt de acord cu mine!
            Scuze secretare daca am deranjat asa tare , eu nu stiu de ce te agiti asa tare ca sampania , daca tu citesti numai ultima postare si nu mai ai retinere de minte , iti recomand lecitina
            acum sper sa intelegeti la ce ma-am referit si de ce se anuleaza
            Cu respecte costelhd
            sigpic

Comment

• Sincer, nici eu nu prea aveam chef de intalnire vorba lui Daniel. Acu sa nu intelegeti ca ma trag pe popou sa nu vin, daca totusi se mai tine o sa vin sigur. Si o sa vedeti cea mai murdara masina - cum n-a fost niciodata masina aia dar nici nu o spal pana se mai dezmorteste timpul sa nu imi inghete incuietorile, chederele, picioarele.

Comment

• totusi,cine vrea sa se intalneasca cu mine...am telefonul deschis,numai sa ma sunati!noapte buna.....copilasi

Comment

• salutari vedeti ca o sa aveti membru nou la voila club e vorba de robert16 e ancepator daca se tine antalnirea de duminica orele 10,30 an parcare la carefour o sa vina si el
                  dar ce aveti de va certati toata lumea a anebunit si voi si cei de la constanta ce aveti
                  lasatio mai moale
                  salutari de pe meleagurile brailene

Comment

• dobre stefan nimeni nu se cearta,fiecare cu orgoliu lui.il asteptam pe robert.si un nr de telefon daca are vreo nelamuriire 0766.523.556
                    Bad_Wolf tu cand mai dai pe la noi ?

Comment

• dobre stefan ceea ce ai văzut aici se numeşte varza LC Deva iar cele câteva posturi mai recente se numesc "intoxicarea duşmanului"!!! Au mai crezut unii colegi de prin vecini că noi ne certăm dar de fapt se făcea doar agitaţie ca să fie suspans!!! Aşa că nu crede tot ce vezi ăhhhhhhhhh.. pardon, citeşti!!! Iar cine totuşi e Toma necredinciosul îl poftesc la întâlnirile Mafiei LC Deva să se convingă!!!

Comment

• confirm cele spuse de prietenul Daniel
                        sigpic

Comment

• Pe cine credeti ca am intalnit azi la Deva...!???....pe Don Costelo....mi-a inghetat sangele in vene....Don Costelo cel adevarat cu mafiotii langa el.....
                          Am scos pistolul, el la fel......face to face.....si am tras........nici unul nu a murit.....deoarece ne-am dat mainile....''PACE''
                          ...am ajuns la o intelegere....io aduc oamenii....el aduce pizza....CORECT......!
                          Intalnirea o facem ailalta duminica, asa am convenit, mai vb pana atunci...va multumesc !!!
                          sigpic

Comment

• dejaba maaaa eu tot fac intalnire chiar daca ma intalnesc cu mine
                            bine,hai fie fara intalnire duminica dar totusi cine da o cafea?

Comment

• Buna Seara
                              Si scuzati ca intervin la ora aceasta , azi m-am intilnit cu Secretaru la Deva ne-am certat , ne-am batut ca chiori ptr. sefie eu am ramas cu ochiul vanat el cu piciorul rupt ( sau luxat ) pana la urma am ramas la o intelegere pe data de 31 01 2010 intilnirea la HUNEDOARA vizavi de Carrefour care vin din directia DEVA nu mergeti pe centura , intrati prin oras si la a treia intersectie virati la stanga
                              Sa speram sa nu fie si alte incidente pana atunci , Secretare mi de scuze ptr. ce sa intamplat azi ,va las ma duc sa imi tratez ochiul
                              Cu respecte costelhd
                              Last edited by costelHD; 22 January 2010, 00:04.
                              sigpic

Comment

• In 30 ma intorc de la Bucale. Daca se anunta haleala buna pe undeva, ma declar amator.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google