pazea! ne invadeaza albanezii
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alex_comisaru View Postpazea! ne invadeaza albanezii
ca si nemti....
Comment
-
Originally posted by alex_comisaru View Postoricum eu nu vin,n-am cauciucuri bune,n-am bani de benzina-nici de cafea,e Duminica,e la Deva...poate cu alta ocaziesigpic
Comment
-
Hai sa lasam deoparte discutiile de prost gust si cine vrea sa se inscrie, Se inscrie, cine Nu sa fie sanatos si la punga gros...!!!
Hai că v-aţi făcut destul de cap!!! Intrăm în program normal de duminică 07 februarie 2010. Se cheamă că este întâlnire LC Deva duminică, ora 11, 30 în parcare la Practiker!!! Poate mai prindem nişte gheţuş pentru un drift pentru agitat "electicienii" de la magazin!!! Se audeeeeeeeeee LC Devaaaaaaaaaaaa!!! Hai, poate mai îmi revin şi eu după o perioadă "INFECTĂ"!!!
1.
2.Kenjiro Sanga
3.
4.mikebike72
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Cu ocazia asta pregătim şi întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!! Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!! Vă mai aduceţi aminte????
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!
Listele reloaded.
Comment
-
Hai că v-aţi făcut destul de cap!!! Intrăm în program normal de duminică 07 februarie 2010. Se cheamă că este întâlnire LC Deva duminică, ora 11, 30 în parcare la Practiker!!! Poate mai prindem nişte gheţuş pentru un drift pentru agitat "electicienii" de la magazin!!! Se audeeeeeeeeee LC Devaaaaaaaaaaaa!!! Hai, poate mai îmi revin şi eu după o perioadă "INFECTĂ"!!!
1.
2.Kenjiro Sanga
3.
4.mikebike72
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
"Zburatoare albaneze"
1. Colectionarul
Cu ocazia asta pregătim şi întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!! Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!! Vă mai aduceţi aminte????
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!
Comment
-
1.
2.Kenjiro Sanga
3.
4.Mikebike72
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
"Zburatoare albaneze"
1. Colectionarul
2.
3.
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!sigpic
Comment
-
Întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!!
Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!!
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.Costelhd
4.Daniel 67
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!
"Zburatoare albaneze"
1.Colectionarul
2.bojan_mihai84
3.jenu+familia
Comment
-
1.
2.Kenjiro Sanga
3.
4.Mikebike72
5.
6.Costelhd
7.Mikey_boy
8.
9.
10. Daniel 67
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
"Zburatoare albaneze''
1.Colectionarul
2.Bojan_mihai84
3.Jenu+familia
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!sigpic
Comment
Comment