si totusi pe cand urmatoarea intalnire ?!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Daniel 67 View PostBla, bla, bla..............!!! Parca a-ti fi membrii de partid PDL unii dintre voi!!! Stiti prea bine ca intotdeauna membrii LC Deva care nu pot participa la intilniri importante de genul "Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !" s-au "aptinut" pentru ca participantii NOSTRII sa puna bani la ciorap evitind cheltuiala cu o intilnire locala!! In concluzie va propun o intilnire LC Deva pe 23.05(duminica si ziua de Rusalii) sau 24.05 (zi de sarbatoare prin Codul Muncii) la o locatie pe care sper sa o propuna unii din cei care merg la Felix!!! Asta ca sa nu spuna ca nu avem grija de ei!! Lista incepe............daca se poate spune asa cu mine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 Daniel 67
etc....
E bineeeeee??? Sper sa nu propuneti ziua de Sf. Marie mare ca e duminica si nu se pune!!! Si in plus nu e in luna mai!!!
Ca si idei personale mi-as dori o iesire intr-o locatie gen "minastirea Crisan, Prislop,.......etc!!! Unii stiu de ce!!!
Comment
-
Martoaneeeeeeee!!! Dinti n-am dar voi avea, numai ca in acel moment prin buzunarele mele va bate vintul la fel cum va bate si pe aici. Functia aceea poti s-o pastrezi, ma indoiesc ca si -o doreste careva dintre noi.
Iar fosta mea propunere a fost valabila la vremea ei si daca mi-aduc bine aminte tot eu am si revocat-o din motive pe care nu vreau sa le discut. Ea e binevenita si acum numai ca si eu m-am hotarit sa merg la Gyula sau in China cu mistocarii aia doi.....ah.....cum le zice???? Parca Secretaru si Casieru!!! Le dau telefon sa ma inscriu ca parca asa se procedeaza nuuuuuuuuuuuu????
Va doresc succesuri iar cind va mai fi vreo treaba serioasa p-acilea sa ma anuntati si pe mine!!!! Vin si tiris de la Gyula.........ahhhhhh, pardon de la Calan!!!!
Comment
-
si totusi...pe cand si unde urmatoarea intalnire?(fara misto si apropo)
mergem duminica la un 17 inch sau... vreti la o manastire si o virsla? ...voi alegeti,eu voi veni oriunde vreti voi dar sa mergem undeva,asa ca si la inceputuri.Hai,va cer mobilizare generala!!! (sa va vad cat de uniti sunteti-suntem)
Duminica 23.05.2010,rele...un 17 inch sau o virsla...
1. kklaus
2.
3.
4.
5.Last edited by kklaus; 19 May 2010, 21:18.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Pompieru ce facusi??? Parca-si tulumba pe locul 1??? Nasu unde mai parcheaza??? Sau nu vine, a aruncat momeala si el merge la bazin la GYULAAAAAA!!! Siiiiiiii??? Doar atit.........mobilizare, unire in cuget si-n simtiri??? Hai maaaaaaaaaaaaa, ca puteti mai bine de asa!!! Doar pentru atita nu - mi chinui "tractorul" !! Hai baga-ti!!!
Comment
-
Duminica 23.05.2010,rele...un 17 inch sau o virsla...
1. kklaus
2. pompieru de 5 stele
3. Claudiu
3. Daniel
4. 67
5. Manager
6. Casieru
7. Costel
8. Secretaru
9. Ovidiu
10 Nasu
Noahh!!! Ca suntem "aproape"10!! Acu" putem pleca la Gyula!!
5.
Hateg??? Unde-i aia ??? Daca nu-i la Felix nu venimLast edited by Daniel 67; 19 May 2010, 22:38.
Comment
-
Adi vorbeste cu Nasu poate mai deschide vreo lista daca nu cumva l-or durea dintii sau ...........f.......iii!!! Altfel n-am ce-ti face !!! Daca suntem asa multi!!! Noroc ca unii am inceput sa emigram : Gyula, Szeged, Turda, China, Alba........in padureee,.......la Bacau!!!! Se face vreun loc liber si pentru tine!!! Da"tu unde vrei sa mergi???
Apropo!!! Aveti idee cite intilniri LC Deva avusese-ra loc in aceeasi perioada a anului trecut, atunci cind eram mai tineri cu un an si nu atit de "smecheri" ca acum???
Gataaaaa????? Nu mai vrea nimeni intilnire, numai noi aia 10 de pe lista ......aaah pardon adica 3-4??? Asta e !!!
S-aveti o noapte frumoasa!!!
Comment
-
Imi cer scuze fata de toti membrii LC Deva pentru ceea ce am postat ieri!! A fost doar o demonstratie, de mai mult sau mai putina forta, de ceea ce inseamna sa scrii pe forum fara a gindi. Iar acesta e cazul sa zicem fericit ca s-a scris si nu s-a gindit la modul cum se interpreteaza de catre cititori!!! Inclin sa cred si-mi doresc sa fie asa pentru ca daca e altfel atunci avem o problema si trebuie puse la punct lucrurile. Au fost citeva posturi in ultima perioada prin care unii membrii s-au simtit lezati(vezi cazul Costel) si buna dreptate. A face "destresare" vorba Secretarului este UNA si a lua la "misto" pe cineva este a DOUA!!! Iar cine nu este capabil sa faca diferenta intre cele doua situatii ar face bine sa se "aptina" de acum inainte!!
Iar pentru cine nu stie care e diferenta va spun eu!! Cind se discuta pur si simplu aiurea, pe seama cuiva sau ceva se cheama ca poti replica si posta o gluma la discutia respectiva. Dar cind cineva propune o discutie sau un lucru serios si unii se trezesc sa faca glume sau ironii nu se mai cheama ca e "destresare" ci ca e luat la MISTO initiatorul!! Si nu e normal!!
Cine nu e in stare sa priceapa chestia asta care in fond si la urma urmei e o chestie de educatie ori se "aptine" ori isi cauta alt cerc de prieteni care sa-i accepte magariile, fitele si aerele neconditionat!!! Inclin sa cred ca din toti membrii LC Deva nimeni nu se incadreaza in ultima categorie iar daca cineva s-a incadrat in tiparul gresit a fost pur si simplu din intimplare s-au intr-o conjunctura nefericita!!
Acesta e un nou KILOMETRU ZERO pentru LC Deva asa ca lasati prostiile si treceti la treaba!!!
Si cum a zis Nasu!!! La LC Deva titlul de organizator de intilniri nu este executiv ci este onorific!! Asa ca trecet la propuneri de intilniri fara retineri ca am ramas in urma pe anul asta!!! Apropo!! La mintea mea cea obosita as spune ca o intilnire (iesire) LC Deva la Gyula ar fi o iesire din tiparele LOGAN Club!!! Dar la LC Deva orice e posibil, ce ziceti???
Comment
Comment