asa mai merge...mersi de intelegere.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Doar niste pareri a la' Secretarul Varza LCDeva :
Sincer...toti avem probleme, toti avem servici, toti avem neveste, amante...Nu chiar......
Dar lasam deoparte orice "abureala"...Nu comentez despre Ce si Cum...nu are rost !!!!
Hai sa facem o intalnire cum stie doar Mafia LCDeva.....stiu ca putem....ok !!
Deci ne punem de acord sa fim toti, ma bucur cand suntem laolalta..inclusiv Mike Bike sezonierul....as fi foarte bucuros si sunt sigur ca si voi....
Duminica viitoare e bine ????
Hai dati-va cu parerile...astept
Bai al dracului !!! cand scriu in maghiara imediat raspundeti, daca scriu pe romaneste...ciu-ciu
Doar o parere....stati si asteptati sa va pice cireasa direct in gura !!!...fratilor...doar impinsi de la spate va place.....sa va injur, sa va jignesc.....asta vreti, ok !!!
Alooooooooooooo, maaaaaaa....hai in p... mea odata sa ne intalnim sa bagam o destresare totala !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sa vedem fiecare cand poate dar nu bagati din "top"....mama calcata de tren, soarecul casei trebe dus la veterinar, amanta nu poate astepta....si alte inchideri de luna !!!
Hai curaj....si scrieti odata in puii mei ca ne prinde Revelionulsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Se pare ca se intimpla ca de obicei!!! Fiecare asteapta ca altul sa vina cu initiativa!!! Si desi imi propusesem sa stau cuminte si sa astept o propunere de intilnire pe duminica se pare ca voi(vom) astepta degeaba. Asa ca pe duminica se propune iesire la manastirea Crisan, poate ajunsi la acest locas de cult ne vom mai linisti si ne vor veni si gindurile bune!! Lista incepe cu mine, asta nu inseamna ca sunt Nr. 1:
1
2
3
4
5
6
7 Daniel 67
Daca nu ne adunam macar 7 masini ma duc la Prislop,singur!!!
Apropo Costeleeeeee!!! Esti liber duminica!!!
Comment
Comment