Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Normal, secretara noastra sta cu berea in fata leptopului si scrie numai balarii.
    Principalul vinovat de stricarea atmosferei esti tu, inca nimeni nu ti-a spus foarte pe fata chestiunea asta, dar iti spun eu acum ca strici tot ce au facut cei care au strans oamenii la club. Sa-ti aduc aminte ca ai aparut cand deja era format un nucleu ? Din care am citit pe la inceputul topicului asa este.

Sunt destul de sigur ca lumea sta acasa in principal din cauza gurii tale spurcate, care spune vrute si nevrute, atat pe viu cat mai ales pe forum, unde-i musai sa te dai in spectacol de fiecare data. In fata ti s-a spus finut ca sari calul, dar n-ai receptionat de nici o culoare.

Fiecare vine la intalniri cand doreste, se simte bine si mai ales cand are timp.

Iti aduc aminte ca ai avut o saptamana intreaga cand nu mi-ai raspuns la telefon. Acum eu imi rezerv dreptul sa nu-ti mai raspund foarte multa vreme de acum incolo, indiferent de numarul de pe care suni.

Eu iti propun sa aduni un club nou, doar se practica si-n alte parti, evident acolo vei fi shef absolut necontestat. Ti-am mai spus, dupa cate am vazut eu, altii in afara de tine au pus osul la inceput si au spart gheata, cand ai aparut tu, dupa multe scuze de ultim moment, mereu ai incercat sa te impui in pozitie de shef si oricat de mult negi, asta te doare pe tine de fapt.

De asemenea ai reusit sa transformi intr-o adevarata varza cele mai multe topicuri unde ti-ai bagat nasul la greu.

In concluzie, in limita timpului liber care s-a redus drastic in ultimele 3 luni, voi veni la intalniri, daca doresti sa-ti repet prin viu grai tot ce am scris aici, nici o problema, dar ai reusit sa-ti pierzi ultima urma de respect din partea mea.

Noapte buna si la buna vedere domnilor.
    sigpic

Comment

• Multumesc inteligentule !!! nici nu o sa scriu prea multe ca imi stric timpul 'geaba !!!
      Esti ca si Diabolique atat ca esti cu 80 de kile in plus....scuze daca te-am deranjat cu gura mea spurcata, inteligentule...tu nu suporti decat ceea ce iti convine..!!!
      Esti inteligent si frumos, Nu pot sa iti zic decat atat...PA frumusicooooo...

Telenovele frate, nu gluma !!!...
      Last edited by NCDHD; 8 June 2010, 22:41. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Prevad ca vei pasi pe urmele lui Mumus. Timpul va confirma asta.
        sigpic

Comment

• Stii ceva !!! mai lasa-ma in **** mea cu cacaturile tale !!
          Ce nu vrei sa intelegi ca nu ma intereseaza ce zici acolo, e treaba mea cum sunt sau cum Nu sunt....care-i problema !!
          Vezi-ti de ale tale si io de ale mele....Noroc si numai bine !!! Pa...si succes in dragoste ...

Propun o intalnire la iarba verde....locul, ora si data o votam toti.
          1.
          2.
          3.
          4.
          5.
          6.
          Va astept cu propuneri si sa vedem cum facem
          Last edited by kenjiro_sanga; 8 June 2010, 16:33. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• Subsemnatul si Nasul va propun un rendez-vous si un citric pe racoare sambata seara, ora 8 trecute fix, la terasa din parcul de la cetate.
            Subsemnatii apar pe 2 roti, negresit.

PS > la Brad va fi iesirea cealalta ?
            sigpic

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
              Esti ca si Diabolique atat ca esti cu 80 de kile in plus....
              tine-ti te rog replicile inteligente pentru tine, in special aprecierile la ceilalti.

am zis ca nu scriu nimic din respect pentru ceilalti si ma abtin de la comentarii si de la intalniri.
              sa-ti aduc aminte ca tu ai scris ca ori cu mine ori fara mine tot un rahat e??? fa-ti nene club in care sa fie doar cine vrei tu si sa se intre pe baza de legitimatie facuta si aprobata de tine cu semnatura si stampila.

sa-ti mai spun ca vreo 4 luni m-am rugat de tine sa-mi aduci niste stikere? nu ma fac niste bani si nici nu ma asteptam sa le primesc moka. marton daca isi mai aduce aminte la prima intalnire cand am primit de la el stick-erul pentru bara spate am scos banii sa-i platesc.

sa-ti aduc aminte ca lucrez pe schimburi? sa-ti aduc aminte ca am familie? nu las familia ca sa ma intalnesc cu tine, si nici nu ma duc la sefu sa-mi schimbe liberele sau turele doar ca sa vin la intalnire si sa-ti fiu pe plac. si in plus in ultima perioada am avut probleme financiare care ma impiedica sa fac drumuri de brad o data la 2 saptamani cel putin. eu n-am bani sa-mi iau o amarata de anvelopa si bag benzina pentru drumuri, hai sa fim seriosi.

mai uita-te si in ograda ta inainte de a arunca cu paru in altu...nu toti sunt perfecti ca tine. hai sictir

Comment

• post moderat
                daca vrei sa scrii asa ceva numai la glume domnu.
                altfel ma vad nevoit sa te curentez
                Last edited by NCDHD; 8 June 2010, 22:46.
                sigpic

Comment

• Sambata orele 20:00 trecute fix, in parcul de la cetate la terasa:

1. martongrigore
                  2. dr_mke
                  3.
                  4.
                  5.
                  sigpic

Comment

post cenzurat de crististreulea, ban pe user.

sa fiu cautat pentru lamuriri sau neintelegeri. vacanta 30 de zile
                    m-am razgandit, mai pun 30 la cele 30. poate asa o sa invete ca limbajul obscen este interzis pe acest forum!
                    Last edited by crististreulea; 9 June 2010, 00:48.
                    sigpic

Comment

• later edit:
                      iertat pentru ironiile si atacurile din postul #6268
                      + 15 zile pentru offtopic la postul #6270
                      + 30 zile pentru insulte aduse unui user la postul #6272
                      + 30 zile pentru limbaj obscen la postul #6274
                      + 15 zile pentru postul editat de martongrigore aici #6277

felicitari baiete
                      Last edited by crististreulea; 9 June 2010, 00:56.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• eu zic sa ne banezi pe toti, deoarece daca studiezi putin sectiunea deva majoritatea au fost off, (ca sa nu intram in amanunte cu ce se intampla in alte parti)
                        am citit regulamentul si nu am gasit nici unde sa se specifice ca organizatorul de intalniri este zbirul peste comunitatea care la ales, eu am mai precizat ca nu voi sanctiona pe nimeni, iar daca conducerea doreste militieni pe forum sa caute ca sunt destui.
                        pentru intalniri de azi voi folosi telefonul. multumesc.

Comment

• Din cate am discutat cu Nasul acum nici 15 minute, prin viu grai, intalnirea de Sambata orele 20:00 trecute fix, in parcul de la cetate la terasa ramane valabila:

1. martongrigore
                          2. dr_mke
                          3.
                          4.
                          5.
                          sigpic

Comment

• Nu vreau sa dezbat un subiect care a fost tratat pompieristic si cu o "asprime" demna pentru o cauza mai buna. Vreau doar sa spun ca atita timp cit prietenul nostru Secretarul este banat voi inceta si eu orice activitate ce priveste LC Deva (discutii, intilniri etc.) Asta pentru ca nu mi se pare normal sa fie tratat la fel ca cel al carui "discurs" in care isi etala cultura de om al grotei adica diabolique, gheorgheion,viperosu sau mai stiu eu cum s-a botezat, l-ati vazut postat cu titlul de citat. Cam atit ca nu vreau sa pomenesc si de altii care au provocat si perseverat la nesfirsit in discutii neprincipiale. Dehh!! Oameni cu pregatire nu amarasteni simpli!!
                            Si nu pot sa inchei fara a mai spune ca Logan Club inseamna un club de automobilisti si nu de biciclisti, nu ca as avea ceva cu ei. Dar se pare ca LC Deva tinde sa se transforme in DHS Club datorita unora. Acesta este inca un motiv pentru care mi-am dat ban de unul singur!! Succesuri la pedalat!!
                            P.S. Nu raspundeti la ceea ce am scris mai sus. N-o sa aveti cu cine polemiza!!

Comment

• Sambata orele 20:00 trecute fix, in parcul de la cetate la terasa
                              1. martongrigore
                              2. dr_mke
                              3.
                              4.
                              5.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                                voi inceta si eu orice activitate ce priveste LC Deva (discutii, intilniri etc.)

Asta pentru ca nu mi se pare normal sa fie tratat la fel ca cel al carui "discurs" in care isi etala cultura de om al grotei adica diabolique, gheorgheion,viperosu sau mai stiu eu cum s-a botezat, l-ati vazut postat cu titlul de citat.

Cam atit ca nu vreau sa pomenesc si de altii care au provocat si perseverat la nesfirsit in discutii neprincipiale. Dehh!! Oameni cu pregatire nu amarasteni simpli!!

Si nu pot sa inchei fara a mai spune ca Logan Club inseamna un club de automobilisti si nu de biciclisti, nu ca as avea ceva cu ei. Dar se pare ca LC Deva tinde sa se transforme in DHS Club datorita unora.

Acesta este inca un motiv pentru care mi-am dat ban de unul singur!! Succesuri la pedalat!!

P.S. Nu raspundeti la ceea ce am scris mai sus. N-o sa aveti cu cine polemiza!!
                                1.tare rau mi-o parea mie de activitatea ta incetata, oricum nu te-am vazut prin pozele de la intalniri anul asta desi te legi de alti ca nu participa.

2.daca imi pune cineva cuvinte in gura asta nu inseamna ca le-am spus eu. citatul respectiv l-a postat kenji doar din proprie placere, ca o razbunare impotriva mea si la cum a facut el postarea respectiva se intelegea altceva, dar niciodata nu l-am injurat pe kenji.. iar citatul respectiv poate fi gasit pe net la o simpla cautare in goagal.

3. de ce nu-i pomenesti, de ce te iei doar de coada mea? ai ceva personal cu mine?

4. logan club e un forum in care posteaza posesorii de logan. atat si nimic mai mult. acei posesori au si ei anumite hobby-uri pe care le fac impreuna cu alti posesori de logan, de ce te deranjeaza chestia asta? poate junioru cu kklaus sunt pasionati de table si se intalnesc in parc la o partida, si daca tot se intalnesc invita si pe altii...cu ce te-ar deranja chestia asta? sau sa inteleg ca ai ceva impotriva lui dr_mke ca l-a "corupt" pe sefu sa mearga cu bicicleta?

5. pun pariu ca nu rezisti o saptamana cu autobanul tau.

6 pun pariu ca vei polemiza iar, e in firea ta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google