Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sambata orele 20:00 trecute fix, in parcul de la cetate la terasa
    1. martongrigore
    2. dr_mke
    3. alexcomisarul (invitat surpriza)
    4.
    5.
    sigpic

Comment

• salut, daca ma primiti si gasesc parcu de la cetate poate va fac si eu o vizita ;)
      id messenger:merlan.alexandru

Comment

• o intrebare: "in parcul de la cetate la terasa" langa trezorerie? e singura terasa care o stiu in parc
        Eu beau sigpic

Comment

• Terasa din mijlocul parcului, la statuia lui Eminescu, sambata, ora 8 trecute fix

Terasa are loc de joaca pentru copii, citrice, bere, etc, si cel mai important este la racoare

bullet88 te asteptam, cu sau fara Logan. Eu si martongrigore 99% aparem pe biciclete
          sigpic

Comment

• As fi venit da am avut planificat mai demult o iesire la geoagiu bai!

Si veneam cu bicicleta( o bagam in portbagaj pana la deva si dupaia pe ea pana la cetate)

Va salut!

Comment

• IOnut,vrei sa zici ca ne intalnim deseara la geoagiu???

Comment

• uai da! este foarte posibil sa ne vedem la bai! eu o sa ies cu prietenii mei din copilarie de la geoagiu la un ciko! da un semn de viata ca vreau sa iti vad masina! ai facut-o super faina!

Te salut!

Comment

• Micro-intalnirea de astazi, terasa din parcul de la cetate, cu tantari care precis nu erau membrii LCD !
                  Nu stiu cum se face de-am uitat sa-l pozez pe Nas.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• a fost frumos, dar ai uitat sa spui de mirosul de primavara si ca nasul era pe role

Comment

• Sunt membri noi ? Poate primim poze si de la Geoagiu dupa ce se trezeste lumea

Comment

• mai greu cu pozele de la geoagiu din partea mea! poate domnul alex sa ne ajute!
                        Alex cum a fost la disco???????

Comment

• de ce mai greu? nu ai fost lăsat sa fotografiezi suedezele?
                          Eu beau sigpic

Comment

• pai sa stii ca nu am fost lasat! am avut mossadul tot timpul pe urmele mele!

Comment

• mai bine veneai la pedalat, nu ne urmarea nimeni
                              doar un logan 1.6

Comment

• Ionut,nu ti-a fost rau sa te resusciteze o asistenta de la geoagiu?o sa pun si o poza daca vreti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google