If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Loganisti din Deva si inprejurimi, propun o intalnire in data de 29 sau 30 martie.Kenjiro sanga si robocoop in principiu ar fi de acord.Locatia cea mai bun cred ca ar fi parcarea de la stadion,iar ora sa o stabilim de comun acord chiar si alta locatie. Astept propuneri si cati maimulti loganisti sa participe.
P.S. Eu mai aduc un loganist pe varul meu cu van.
Buna,
Ma bucur sa comunicam,cred ca e bine la stadion sau cadem de comun acord sa ne intalnim undeva.Atat doar sa nu plec undeva,in rest totul e ok,incerc sa mai caut si eu prieteni cu Logan.
Ar fi fain sa avem intalniri cat mai dese sa se bazeze pe respect,incredere si discutii despre auto LOGAN...masinile noastre.
cu respect kenjiro_sanga
Poate data viitoare...!dar nu mai avem si alti loganisti sau nu v-or sa dea curs invitatiei dar incercam totusi sa-i adunam si cred ca v-om reusii cu ajutorul lui DUMNEZEU ...THOMPSON...
Salutare domnilor de la Deva. Un oras frumos ca al vostru merita si o intalnire logan club si e bine ca vreti sa-i puneti bazele.Va doresc succes si daca trec prin Deva am sa va vizitez daca sunteti bucurosi de oaspeti. Numai bine!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Valeriu61 Te salut si eu .La Deva ne miscam un pic mai greu(probleme de tot felul).Eu cred ca pana la urma ne vom organiza, asteptam oaspeti cu drag,cel putin eu.As fi bucuros sa ne intalnim poate in vara la una nationala.
Buna,
Pai hai sa incercam o alta intalnire, numai sa cadem de acord cu data!
Ce ziceti cei din Deva? Stiu ca d-nul MARTON GRIGORE este suparat pe noi dar asta e! a incercat sa ne adune dar nu sunt oameni.Speram intr-o revenire totala!
Asa este trebue sa mai incercam chiar daca nu a mers din prima, dar cred ca trebue sa ne punem mai multi de acord cu o anumita data si sa confirmam acea data ca sa nu se mai intample chesti jenemte cum sa intamplat data trecuta. hai sa propunem o data si daca se pun deacord 3-4 persoane cel putin sa ne strangem
Alo, DEVA , mai este cineva pe aici ? Cum e cu intalnirile la voi ?
Cred ca prin octombrie vin pe acolo si stau 1 sapt, haide-ti sa o punem de o intalnire !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment