Alegerea Organizator Si Coorganizator LC Deva

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by KELBURTOS View Post
    Daca ramane cineva fara functie...am un post vacant la Bacau.Eu il cedez fara 'circ'.
    Ti-l trimit pe Costea !
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Ce nu fac uni pentru functie...., le doresc succesuri
      sigpic

Comment

Eu stiu ce-ai facut tu pentru functie
        sigpic

Comment

Costele, prietenii se felicita, nu se urasc....dar geaba razi, nu-i rasul tau !
          Ce draq, ti-e ciuda pe cineva, pe mine ??? ma gandeam ca ne distram, dar vad ca faci ca si Base' !!!

Pana la moarte "albastru" ....referendumul se tine Sambata !!!
          P.S. Cine stie de gluma, este foarte bine, a inviat din morti....cine Nu, se se duca in padure !!!
          Asteptam pareri de rau sau bune !
          P.S. Circul este gratis !
          Last edited by kenjiro_sanga; 15 November 2012, 23:34. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

Oferta noua pentru cei ramasi fara functii:una bucata organizator,una bucata co-organizator si una bucata pozar de servici.Singura conditie e...sa 'domiciliati' in comuna Bacau.

Comment

A venit iar circul? ca ala din parcare de la Real numai ce-o plecat..cu tot cu hipopotamul ala subnutrit

Oferta noua pentru cei ramasi fara functii:una bucata organizator,una bucata co-organizator si una bucata pozar de servici.Singura conditie e...sa 'domiciliati' in comuna Bacau.
              merge si cu flotant?
              Last edited by dannyx78; 15 November 2012, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mi-am facut operatie si mi-am scos 2 coste sa pot rade mai copios de voi
                sigpic

Comment

Originally posted by dannyx78 View Post

merge si cu flotant?
                  Nop,domociliul stabil in Bacau si neaparat.....insurat c-o moldoveanca.

Comment

Originally posted by costelHD View Post
                    Mi-am facut operatie si mi-am scos 2 coste sa pot rade mai copios de voi
                    Costele, de ce nu ma suni la telefon, nu ai curaj ???
                    Razi, tu razi, dar Circul de abia a inceput !!!

Nop,domociliul stabil in Bacau si neaparat.....insurat c-o moldoveanca.
                    Am acasa o modoveanca.....nu are rost !!!
                    Last edited by kenjiro_sanga; 15 November 2012, 23:54. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

Pentru ce sa te sun ..?,sa te aud cum esti cumparat ...,si sa te scuzi, eu o sa tot rad , va doresc succesuri la Deva
                      sigpic

Comment

Originally posted by costelHD View Post
                        Pentru ce sa te sun ..?,sa te aud cum esti cumparat ...,si sa te scuzi, eu o sa tot rad , va doresc succesuri la Deva
                        Asta da atitudine de organizator !!!! Dar concret, ce propui??

Comment

Costea, am impresia cu tu ai luat-o in serios cu functia, esti suparat rau....cumparat de cine ???.....nasoale vremuri cand prietenii se supara pentru nimic !!!
                          Costea tot nu ai curaj sa ma suni, in loc sa radem, tu tot o bagi pe aia cu : ti-am zis ca e popa....tu nuuu, BATMAN, BATMAN !... ce draq sa mai zic !?
                          Parca esti Eba....nu vrea sa vorbeste cu mine !
                          sigpic

Comment

Originally posted by dannyx78 View Post
                            Asta da atitudine de organizator !!!! Dar concret, ce propui??
                            Esti sigur cea ce zici.Vezi daca esti inpus din spate.
                            sigpic

Comment

Costele, nu te enerva, ca nu ai pierdut nimic ! stai linistit ! odihneste-te, bea o bere !
                              sigpic

Comment

De cine? Nu sunt impins de la spate de nimeni... vreau doar sa arate si LC Deva asa cum trebuie sa arate..cu intalniri saptamanale cu cat mai multi membrii, cu respect si prietenie intre membrii..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google