Originally posted by KELBURTOS
View Post
Alegerea Organizator Si Coorganizator LC Deva
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Costele, prietenii se felicita, nu se urasc....dar geaba razi, nu-i rasul tau !
Ce draq, ti-e ciuda pe cineva, pe mine ??? ma gandeam ca ne distram, dar vad ca faci ca si Base' !!!
Pana la moarte "albastru" ....referendumul se tine Sambata !!!
P.S. Cine stie de gluma, este foarte bine, a inviat din morti....cine Nu, se se duca in padure !!!
Asteptam pareri de rau sau bune !
P.S. Circul este gratis !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
A venit iar circul? ca ala din parcare de la Real numai ce-o plecat..cu tot cu hipopotamul ala subnutrit
Originally posted by KELBURTOS View PostOferta noua pentru cei ramasi fara functii:una bucata organizator,una bucata co-organizator si una bucata pozar de servici.Singura conditie e...sa 'domiciliati' in comuna Bacau.
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostMi-am facut operatie si mi-am scos 2 coste sa pot rade mai copios de voi
Razi, tu razi, dar Circul de abia a inceput !!!
Originally posted by KELBURTOS View PostNop,domociliul stabil in Bacau si neaparat.....insurat c-o moldoveanca.sigpic
Comment
-
Costea, am impresia cu tu ai luat-o in serios cu functia, esti suparat rau....cumparat de cine ???.....nasoale vremuri cand prietenii se supara pentru nimic !!!
Costea tot nu ai curaj sa ma suni, in loc sa radem, tu tot o bagi pe aia cu : ti-am zis ca e popa....tu nuuu, BATMAN, BATMAN !... ce draq sa mai zic !?
Parca esti Eba....nu vrea sa vorbeste cu mine !sigpic
Comment
Comment