Originally posted by dannyx78
View Post
Discutii De Tot Felul, Ca Intre Mafioti !!!
Collapse
X
-
Comment
-
Buna seara...sunt nou pe acest forum si motivul pentru care am intrat este reprezentat de o nedumerire...posed un logan din 2008 si in situatia actuala, cand mi se fura capacele doar cat ma intorc cu spatele sunt nevoit sa pun jante de aluminiu...am gasit un set de jante oz uzate cu urmatoarele caracteristici 15" OZ superturismo wrc , 4x100 PCD....intrebare mare....sunt bune pentru logan? va rog daca zineva imi poate si scrie personal caci gasesc acest forum foarte complicat.
Comment
-
Originally posted by vasile2013 View PostBuna seara...sunt nou pe acest forum si motivul pentru care am intrat este reprezentat de o nedumerire...posed un logan din 2008 si in situatia actuala, cand mi se fura capacele doar cat ma intorc cu spatele sunt nevoit sa pun jante de aluminiu...am gasit un set de jante oz uzate cu urmatoarele caracteristici 15" OZ superturismo wrc , 4x100 PCD....intrebare mare....sunt bune pentru logan? va rog daca zineva imi poate si scrie personal caci gasesc acest forum foarte complicat.
Originally posted by NCDHD View Postdepinde cat au gaura de centrare si j-ul
la logan gaura de centrare este60,1 mm j-ul merge a 6,5 sau 7
Grigore...hai cu leptopul tau dubios la mine, iti pun eu W 7 si DDT 2000..si o sa mearga.
Comment
-
Comment