Apropo de stickere, eu nu am. In afara de Keanurev mai aduce cineva?
Intilniri LoganClub VRANCENI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fair_fax, maine si duminica ne intalnim la Galati toti loganistii din zona Moldova. Daca doresti sa vii esti binevenit, ramanem peste noapte undeva pe langa Galati, apoi duminica e marea intalnire in orasul Galati.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Din pacate, la noi inca nu s-au organizat intalniri. Vrancenii nu prea scot capul pe aici. Sper ca pe viitor sa ne aliniem si noi celorlalte cluburi judetene din tara. Pana atunci, poti participa la intalnirile cluburilor din judetele limitrofe, Bacau si Galati in special si la cele regionale/nationale. Eu sunt plecat din tara, dar la revenire sper sa ne intalnim, poate punem de un club LCVN.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
cory am fi cativa prieteni pentru inceput. O mica problema (daca nu are nimeni nimic de comment) ar fii ca nu au toti logan, dar eu zic sa facem o incercare. Facem o intalnire, discutam, ne sfatuim ne documentam si vedem cum iese, ca la urma ce avem de pierdut?sigpic
Comment
-
Prima intalnire LCVN a avut loc azi, 14 nov 2010, in parcarea Praktiker. Participanti: gimy, cezar_baja si cory. Deocamdata nu am stabilit un program exact pentru intalniri viitoare, dar invit pe aceasta cale pe toti vrancenii de pe forum sa ni se alature.Attached FilesZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment