pai am intrebat?....multumesc de urari...
Intilniri LoganClub VRANCENI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu nu tin cu ursul dar peikool are un pic de dreptate.. chiar ne stingem usor usor si suntem o comunitate in definitiv... e pacat sa disparem , in schimbul plictisitoarelor intalniri la o "bomba" oarecare ar fi frumos sa propunem un traseu placut sa facem un gratar in "cel mai rau caz" sa ne luam si nevestele sau prietenele si sa ne "loganim" la iarba verde (poate asa ajungem sa ne cunoastem MAI BINE DECAT LA BODEGA LA BERE) e doar o opinie daca vreti sa o luati in considerare e bine daca nu,tot bine este
Comment
-
nu dar nu s a mai tinut de ffff mult timp o intalneala sau evaporat aproape toti, cu toate ca unii isi dau cu pareri impresii dar nici unul nu vine la acea "bodega ,, altii se lauda ca fac dreg adevarul e ca e cam mort LCF.eu nu am logan si totusi am sustinut LCF dar nimic din partea loganistilor
Comment
-
Haideti sa o luam de la capat, sa stabilim o locatie si o zi pentru intalniri. Eu as propune sa ne intoarcem la vechea locatie, parcare Carrefour, cel putin pana vine gerul. Aproape toti avem familii si putem imbina utilul cu placutul, adica sotia/prietena la Carrefour, noi la schimb de experienta.
Astept parerea voastra si propuneri pentru locatie si ora. Pe viitor, cand da zapada poate facem o iesire la sanius/gratar, pentru cei care se incumeta.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment