******off******
Intilniri LoganClub VRANCENI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare...... Cand semnificatia unei intalniri a clubului focsani inseamna o bere la o terasa sau respectiv un suc........NU MULTUMESC.....si nu sunt singurul care spune asta, avem un club foarte plictisitor, nu e pic de organizare numai bere si terase stie clubul asta???? CORY esti cel mai vinovat....... Nu tu un gratar nu tu o plimbare NIMIC..... NIMIC..... daca au fost eu nu am fost invitat!!!!! Ce rost are sa vina lumea la intalneala daca nu e nimic de facut decat terase si bere. O plimbare eleganta pana la lepsa, soveja, pe malul siretului si nu mai spun multe altele cu care e inzestrat judetul nostru, finalizate cu un mare gratar, BERE si vin, impreuna cu prietena, nevasta, fratele si asa mai departe, dar asta e daca nu va plac iesirile la aer curat nu va obliga nimeni. Daca nici acum vara nu e vointa atunci cand???
MULTUMESC pentru intelegere, nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu nimeni
PS: sunt consumator de bere si de..... bere.sigpic
Comment
-
Da, ai dreptate,imi asum vina. Problema este ca sunt plecat din tara pana la sfarsitul lui octombrie. Pana atunci poate preia altcineva initiativa.
Perikool, chiar ma bucur ca ai pus punctul pe i, va rog si pe ceilalti sa spuneti ce va nemultumeste si vedem cum putem remedia problemele.
Trebuie putin dialog, altfel clubul asta se duce de rapa!Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
PeriKool...nu te supara ca o sa comentez la mesajul tau...nu am nimic cu tine...da rnu e corect ce zici.
Cory a incercat si incearca sa traga de loganisti sa se adune...in prima faza la o intalnire face to face...apoi la o berica/suc apoi la o ieseala aproape de voi ...ca aveti unde slava Domnului...daca lumea nu e receptiva la asa ceva nu e vina lui.Tu de exemplu ce actiuni ai propus si nu s-au concretizat?Intreb asta pentru ca si la noi la Galati e liniste si pace...s-au retras organizatorii si s-a terminat jmecheria
Si am scris acest post pentru ca sunt aproape de voi(100 de km un fleac pentru un dieselar ) si pentru ca si mie imi place berica...asa ca te convoc la o berica la o Lepsa...dar trebuie si altii sa se ocupe de asa ceva...daca te uiti aici si aici vei intelege ce zic.
Fara implicare si initiative de la toti membrii nu merge.sigpic
Comment
-
salutare tuturor membrilor din focsani
am avut ceva probleme si cu masina si cu netul...nu am mai putut intra pe forum si azi uitandu-ma pe forum si prin mesaje am aflat de voi...
buna initiativa de a organiza intalniri cu multi posesori de logan...
am citit ca cautati un traseu ....va zic eu unul
focsani-vulcanii noroiosi-cabana muntele rosu-babele.....si de acolo ori spre intorsura buzaului ori covasna lepsa focsani ...[ eu am facut un tur focsani onesti ojdula lepsa focsani ]....drumul e acceptabil cu o portiune de 10 km din ojdula spre lepsa nui asfaltata in rest e ok...drum facut acum 3-4 saptamani...
Comment
-
kiar nimik.....hai ca va spun eu ....o poveste de weekend...plecare din FOCSANI la 7.00 si ajuns la 9.00 la Vulcanii Noroiosi la 12 eram la Cabana Muntele Rosu si seara la 21 in Focsani......ceva poze de pe traseu.....
total km 500...benzina 26,6 ..5,5/100 ....mers lejer...Attached Files- Picture 010.jpg (63.6 KB, 84 views)
- Picture 019.jpg (135.6 KB, 83 views)
- Picture 033.jpg (121.2 KB, 82 views)
- Picture 037.jpg (115.0 KB, 82 views)
- Picture 044.jpg (95.5 KB, 78 views)
- Picture 047.jpg (121.9 KB, 18 views)
- Picture 066.jpg (143.4 KB, 11 views)
- Picture 068.jpg (163.0 KB, 12 views)
- Picture 073.jpg (123.5 KB, 15 views)
- Picture 072.jpg (129.4 KB, 16 views)
- Picture 075.jpg (64.6 KB, 14 views)
- Picture 077.jpg (133.0 KB, 13 views)
- Picture 079.jpg (67.5 KB, 16 views)