If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A alimentat careva la pompa automata de la Carrefour? Pretul e bun, 5,11 ron/l. Cum functioneaza, doar cu card sau merge si cu cash?
Am alimentat eu "cash" ! Nu chiar asa simplu! Daca gresesti pasii pe care ti ii da, iti da un bon pe care scrie un cod. Daca ai rupt bonul inainte de a alimenta, pierzi banii. Norocul meu a fost ca nu am rupt bonul. Trebuie sa tastezi codul a doua oara si pe urma sa urmezi instructiunile. Bafta !
Am bagat si eu saptamana asta, sunt fluturasi cu instructiuni langa pompa. Unii spun ca e carburant de la Rompetrol, altii de la Lukoil. Una peste alta, pretul e bun, 5,11 ron benzina 95.
salutari logan club focsani,am o intrebare:care a facut remapare si daca se merita investitia si daca da prin ce se modifica comportamentul masinii in afara de cai putere
eu am 1.6 si se cunoaste. urca mai repede in ture, in a 5a putin mai mult cuplu, la diesel se cunoaste mai bine remaparea. eu unu sunt pentru. chiar si la consum se simte(mers normal) eu am masina de aproape 3 ani si remaparea de 2.5 si sunt foarte multumit
O remapare profesionala, de calitate, o poti face la dealerul Dimsport din Galati sau Bacau - http://www.dimsport.ro/ro/contact-di.../retea-dealeri . Probabil sunt si prin Focsani care fac, dar eu unul nu as face la noi.
eu am facut la dealerul dimsport din galati. mi-a convenit k la benzinare este 150 ron si cox te asteptam la urmatoarea intalnire sa fim mai multi. suntem in jur de 8-9 dar 5-6 consecventi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment