Stie cineva daca se gaseste la noi in oras folie speciala pentru faruri/triple?
Discutii Generale Focsani-VN
Collapse
X
-
Originally posted by cezar_baja View Postbai fratilor e asa greu sa va urcati curu in masina sa va duceti sa intrebati? au folie geamuri au folie carbon trebuie sa aiba si de asta ca asa e trendu acum vad, dak nu cred ca aduc , cu asta se ocupa doar nu?
Comment
-
salut dragi colegi.............cam lipsesc..........am la nemotivate......
easyshop nu are nici o treaba cu lc. din cate stiu eu, 100lei fata e mai peste tot si la carmedia tot 100lei fata, dar e lumar.
denisa sa stii ca nu am nici o remapare dar incepand de azi am :p
cat parerea personala de ramapari: se merita....sigpic
Comment
-
Originally posted by PeriKool View Postsalut dragi colegi.............cam lipsesc..........am la nemotivate......
easyshop nu are nici o treaba cu lc. din cate stiu eu, 100lei fata e mai peste tot si la carmedia tot 100lei fata, dar e lumar.
denisa sa stii ca nu am nici o remapare dar incepand de azi am :p
cat parerea personala de ramapari: se merita....
Comment
-
Cristi, sfatul meu e sa nu te grabesti. Ia legatura cu cei de la Dimsport si fa-o ca lumea. Ei iti pastreaza si mapa cu setarile pe care le ai acum, iar in caz de probleme, iti pun inapoi mapa originala. Un amator iti poate pune setari dupa ureche, care pot face mai mult rau decat bine.
Si a doua chestie, remaparea se face in primul rand pentru ceva putere in plus, nu pentru a scadea consumul. E posibila si o usoara scadere de consum, daca mergi normal si nu fortezi, dar nu te astepta la minuni gen 1 l/100 mai putin. Citeste topicul lui Doc si gasesti multe informatii utile.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment