If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Depinde de care folie vrei, nuanta, procentul de luminozitate (95%, 70 %, 30 %)
Oricum folia pe fata nu ti-o mai omologheaza nici un atelier, cu certificat de garantie (o pui pe propria ta raspundere ).
Depinde de care folie vrei, nuanta, procentul de luminozitate (95%, 70 %, 30 %)
Oricum folia pe fata nu ti-o mai omologheaza nici un atelier, cu certificat de garantie (o pui pe propria ta raspundere ).
Ok, deci de anul trecut cand verificasem situl RAR si spuneau ca ai avea voie pana la 70% transparenta sa pui pana anul asta s-a dus dracu. Asa se intampla daca nu bati fierul cat este cald . Spate nu as vrea mai mult de 50%. Nu vreau sa fie tunarita ci utila. O folie cu protectie UV care sa nu imi inchida de tot masina (parca Llumar sau ceva de genul se scrie, e cea mai utilizata si oamenii multumiti de ea)
Incearca langa moara,la iesirea spre Mandresti.Eu zic ca o sa fii multumit,atat ca pret cat si ca,calitate.
Indeplineste conditiile de mai sus? Adica folia sa aiba si protectie UV si sa fie de calitate? Ca dupa cum am spus decat sa dau 200 in loc de 400 si sa o pun la fiecare an mai bine deloc. Stiu ca acolo chiar fac treaba la montare, dar vreau si ceea ce monteaza sa fie de calitate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment