cory a-mi dai shi mie un pret pt stikerul cu logan club k in poza shi daca il poti face la culoarea masinii te rog..
Comenzi In Grup LCFocsani
Collapse
X
-
Adica visiniu? Cred ca o sa fie vreo 2 lei, deocamdata omul e foarte ocupat si mai asteptam putin sau cautam alt furnizor, discutam la intalnire. Poate poti ajunge azi, daca nu suntem in parcare, suntem la barul de pe partea dreapta a parcarii.
Am o rugaminte la tine, incearca sa scrii romaneste, nu mirc. Chestia asta apare in regulamentul forumului, daca nu-l respecti, o sa-ti atraga atentia vreun moderator.Last edited by cory; 9 January 2011, 13:44.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
re
Originally posted by cory View PostMultumim Valeriu!
Perikool, plata se face la ridicarea coletului de la posta si impartim cheltuielile de expeditie (cred ca 7 ron per total).
Darius, tu voiai masinuta cu www.loganclub, nu? 2 buc?
Asteptam cu nerabdareLast edited by crististreulea; 22 February 2015, 22:31.
Comment
-
Originally posted by gimy View Postce zice-ti de asa ceva..fiecare cu ce culoare doreste..si in loc de by fga..sa fie club focsani..?eu as alege pe fond alb cu scris negru.Attached FilesZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Deci facem stickerele cu LC si masinuta la Laris. Am refacut lista si arata cam asa:
1) cory - 2 buc
2) dariusdaniel - 2 buc
3) neculita - 2 buc
4) perikool - 2 buc
Stickere diferite:
1) denisaoana - 2 buc. dacia club
Cei care mai doresc stickere sa se treaca pe lista.
Pana duminica definitivam lista si luni dam comanda, OK? Cand mergem cu comanda, facem si o intrebare pentru sigla, vedem ce si cat.Last edited by cory; 19 January 2011, 13:43.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
se poate face un strugure incadrat pe toata sigla si peste el pe centru "logan culb focsani"... parerea mea...
cat despre stikere...2 lei la caspro.. am fost eu azi sa intreb si vreau si eu 2 stikere cu masinuta si loganclub.ro visiniu 10/5 cm. multumesc...
pardon.. am uitat sa mentionez...20/10 cm la 2 lei la caspro
Comment
-
Obs3dat, multumim pentru info.
Lista stickere:
1) cory - 2 buc
2) dariusdaniel - 2 buc
3) neculita - 2 buc
4) perikool - 2 buc
5) obs3dat - 2 buc ( ti-as recomanda albe, visinii nu vor fi vizibile, dar e alegerea ta)
Stickere diferite:
1) denisaoana - 2 buc. dacia clubZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
cum crezi ca e mai bine cory dar eu vroiam sa le lipesc pe geamurile laterale spate ca sunt negre... e bine si alb.. oricum sper sa ajung duminica la intalnire si discutam mai mult... am nejte treaba la tzara duminica...deci nu promit ca ajung dar promit ca voi incerca
Comment
-
Sticker
Sal! Am mai refacut lista in care apar si eu cu Sticker, la randul 5)
Multumesc!
Originally posted by cory View PostDeci facem stickerele cu LC si masinuta la Laris. Am refacut lista si arata cam asa:
1) cory - 2 buc
2) dariusdaniel - 2 buc
3) neculita - 2 buc
4) perikool - 2 buc
in continuare:
5) Dcristy -2 buc;
Stickere diferite:
1) denisaoana - 2 buc. dacia club
Cei care mai doresc stickere sa se treaca pe lista.
Pana duminica definitivam lista si luni dam comanda, OK? Cand mergem cu comanda, facem si o intrebare pentru sigla, vedem ce si cat.
Comment
Comment