If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sigla LOGAN CLUB GALATI,care sa ne reprezinte.Deocamdată eu am creat două pe care ,dupa cum vedeti,le-am postat.
Astept păreri de la voi. E un subiect interesant cred eu, duminică 08.03.2009 l-am mai discutat
Parerea mea e ca sunt prea colorate zic eu ca sa fie puse pe sigla.imi place prima,dar daca s-ar putea folosi sigla dacia in loc de forma aia colorata sau Loganul acela care mai este pe parasolare.
Eu nu am auzit discutia la intalnire. Cred ca n-am fost pe faza.
Ambarcatiunea din partea superioara aminteste faptul ca acest oras este un important port la Dunare, atestarea sa documentara drept schela (port) datand, dupa cum se stie, din secolul XV; pestii scot în evidenta rolul acestui port în dezvoltarea pescuitului; caducelul este atributul zeului Mercur, zeul comertului. Acesta simbolizeaza intensa activitate comerciala desfasurata aici, Galatii ajungand în 1711, conform afirmatiei lui Dimitrie Cantemir, centrul comercial cel mai important de pe toata Dunarea, statut întarit dupa spargerea, în 1774, a monopolului turcesc în zona, si mai ales dupa desfiintarea definitiva a acestuia, în 1829.
Da,mi-am dat seama de asta dar totusi nu stiu daca are rost sa facem istorie pe masinile noastre.Mai frumos ar fi daca am pastra ceva din sigla originala.
Uitam un lucru important. Daca acum cateva sute de ani, Dunarea intr-adevar asigura traiul la noi in oras, acum altceva asigura acelasi trai. Stiti foarte bine la ce ma refer. La combinat. Ce este Galatiul fara combinat? Ady62, fa te rog ceva in privinta asta. In ceea ce priveste forma, as merge pe prima varianta, tocmai ca sa se potriveasca pe sigla actuala de pe calandru.
Se pare ca s-a creeat o confuzie...Deci sigla trebuie sa fie de forma din foto 1 si sa poata fi montata in locul siglei actuale cu Dacia (foto2).
De preferat ca sigla sa fie in 2 culori pentru a putea fi ajustate cu culoarea masinii respective.
O intrebare. Daca inlocuim numele orasului cu un altul, care ar fi diferenta? Doar eu ma gandesc la ceva reprezentativ pentru loganclub Galati? Hai mintea la contributie si lasa-ti paintshop-ul in pace. Pentru inceput, facem schite si nu sigle de-a gata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment