luci te rog frumos joi mai adu si mie un set de sgle, ca am ramas fara cea din spate, cred ca i-a placut cuiva asa de mult. pana la umra o sa le lipesc pe geamuri
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Off topic...Originally posted by ady62Daca moare combinatul, galatiul va ajunge mai rau decat braila. Automat si sigla LCG se duce.
Si stai linistit ca sigla va ramane...
On topic...Lucian ai facut rost de autocolant transparent pentru lipit peste siglele actuale?sigpic
Comment
-
Toata lumea se uita la sigla LCG
Mai ramane sa vedem legitimatiileAttached FilesLast edited by lupulucian; 21 April 2009, 21:12.
Comment
-
Imi place cum arata sigla LCG, este destul de inspirata. Mi-ar fi placut sa apara in afara de ancora si un simbol cu un vaporas si turnul de televiziune, care este un simbol incontestabil al orasului Galati.
Off topic: Combinatul nu se stie cat o mai duce, chiar daca se inchide, vreo 5 ani cel putin au de taiat la el.Last edited by lupulucian; 22 April 2009, 08:29.
Comment
-
Pentru doritori, stickere loganclub, ca cele din imagine, bineinteles cu inscriptia Galati, in LO-ul din logan.
Pret 5 lei ( intreg grupul de stickere ), plus taxe postaleLast edited by lupulucian; 28 April 2009, 19:55.
Comment
-
Sigla noastra este foarte frumoasa si inspirata. Spun asta altii - nu dau nume ca n-are rost, prieteni de-ai mei.
Deasemenea foarte tare ideea de a monta autocolant transparent peste sigla in vederea protejarii printului initial. Felicitari desteptului si inca o data multumiri d-lui sorinj de la LC Arad, care ne-a facut printurile.
Comment
Comment