si eu sunt de acord sa le facem si mai bine ca ai sa vii cu el lucian poate o sa le placa si la altii si vor dori sa sa isi faca si ei
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by lupulucian View PostDuminica am sa vin cu al meu, gata inscriptionat. Este asa cum discutat acum doua saptamani. Pe fata sigla noastra si pe spate www.loganclub.ro, exact ca stickerele noastre. Culoarea stickerului sa fie cea de pe fundalul siglei de fabrica Dacia.
Comment
-
Comment
-
Revin cu impresiile avute de-a lungul ultimelor trei intalniri. Constat, ca desi am convenit sa incepem actiunea de ,,tricotizare" in cadrul LCG, aceasta nu s-a bucurat de prea mare succes. Nu intamplator am tras si mi-am inscriptionat primul tricoul , poate poate voi reusi sa starnesc ceva. Ba mai mult, mi-am si atras vorbe de genul...alt tricou nu mai ai ? E si normal nu? Daca trei saptamani baietii nu m-au vazut decat cu tricoul LCG... La asta nu m-am gandit, sincer. La reversul medaliei.
Nu mai conteaza de acum si va multumesc de sprijin. Bine ca macar avem ....... sigle.
Comment
Comment