If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dragii mei colegi ..cei 9 care sunteti am negociat un pretz ptr parasolar care il doriti..si include si montajul,culoarea care o vreti marimea si etc...e fara scris fiindca aveti stickerul..care doreste sa ma contacteze si il duc direct la sursa..
Pentru deplasarea la Bacau ne luam tricourile si sepcile si ecusoanele si bannerul? Si stickerele? Manipulatorul sef zice ca da. Asa ca s-a hotarat: toti cei care au "costum" LC Galati sunt rugati si si-l ia cu ei la Bacau.
Piese minime obligatorii:
- tricou
- sapca
- 3 bidoane de bere
L-ai adus l-am montat ca nu-i dupa tine
Da...azi au fost lipite stikerele oficiale Logan Club Galati pentru parbriz...frumos.
Stikerele pentru parbriz arata asa cum sunt in foto 1...pentru orice alt doritor de stikere de parbriz scrieti va rog aici si vom rezolva problema in cel mai scurt timp.
Deschid lista pentru stikerele de luneta care arata ca in foto 2...pretul lor va fi in jur de 1 leu...maxim 2.Voi incerca si cred ca sigur voi reusi ca stikerele pentru luneta sa le pot face sa le lipim pe interiorul geamului...va rog scrieti cum doriti...pe interior sau pe exterior.
Lista pentru stikere luneta:
1-valeriuciprian -1 bucata -pe interior.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment