pe coli pentru carti de vizita n-ar iesi bunicele?? Pe o coala a4 sa iasa 6 bucati (posibil).
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPe ce-i mai ieftin...pentru ca si asa va intra intr-un buzunar dinala de plastic cu snur.
Originally posted by me_SMN View Postpe coli pentru carti de vizita n-ar iesi bunicele?? Pe o coala a4 sa iasa 6 bucati (posibil).Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
pentru ecusoanele celor care nu detin logan, ce ziceti de urmatoarea masina?sunteti de acord sa o folosim pe aceasta?Attached FilesViata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
cati membri sunt in grupul nostru? ca sa stiu cate ecusoane o sa trebuiasca facute si in functie de asta o sa aleg pe ce fac ecusoanele ca tot pe acolo o sa coste, hartia foto o am cartonul il am, deci probleme nu suntViata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Lista ecusoane:
1. fredy02
2. octav23
3. gl_ama
4. valeriuciprian
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Avem legitimatia lu gl_ama gata si a mea, am folosit alt logan pentru ca cel de mai sus era calitatea pozei mica. Cine nu are logan si vrea cu un logan pus la nimereala dar cu numarul lui, sa spuna si sa se prezinte duminica pentru poza la masina.Attached FilesViata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Avand in vedere ca apartenenta mea de baza este la ClubSandero Galati, in stransa legatura (de sange, as putea spune, avand acelasi administrator al forumurilor) eu optez la a avea legitimatie cu masina mea in poza si eventual cu sigla ClubSandero Galati. Daca "nu se poate" (apropos...cine ar face aceste reguli(?), nu stiu ...), atunci nu mai fac deloc.Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostAvand in vedere ca apartenenta mea de baza este la ClubSandero Galati, in stransa legatura (de sange, as putea spune, avand acelasi administrator al forumurilor) eu optez la a avea legitimatie cu masina mea in poza si eventual cu sigla ClubSandero Galati. Daca "nu se poate" (apropos...cine ar face aceste reguli(?), nu stiu ...), atunci nu mai fac deloc.Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Eu de exemplu am opel, in cazul in care doresc legitimatie pe poza mi-ar aparea o masina (logan) oarecare inscris cu id si nr meu?....poate ca nu am niciun drept sa comentez sau sa spun vreo ceva, dar e vreo problema daca apare masina in clar?Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
Comment