E bun pretul...Octav eu spun sa nu cumperi decat pentru cei care vor...sa nu ramai cu banutii dati....eventual ia unul de model si duminica la intalnire vezi ce si cum.
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by me_SMN View PostDaca pretul vi se pare bun, as putea sa cumpar eu unul si il voi aduce duminik la intalnire sau il voi posta deseara pe forum.Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPentru mine e ok pretul...nu pot vorbi in numele nimanui...decat strict pentru mine.
Octav o sa iti mai dau vreo 3 sigle de facut.Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Originally posted by me_SMN View PostCel mai bine...o sa cumpar unul, daca va este placut ochilor o sa facem o lista cu doritorii de ”buzunarele” pt legitimatii. Ce spuneti?Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
vedem duminica buzunarul, nu e nicio graba;)
Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.
Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.
imi cer scuze pentru postul de mai devreme, eram pe telefon si a postat de doua ori. astept o parere ca sa stiu ce fac mai departe.Viata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
-
Poza promisa cu buzunarelul.Attached FilesNiciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
asa am gasit si eu buzunarel, dar la 50 bani, numai ca fara lantul acela de inox, eu zic sa iau la 50 de bani sa dea lumea pe ecuson cu totu 1 leu si care vrea sa isi puna lant sau snur cum are valeriu din ala lat cum era la husele pentru telefon de pus in gat. vreau un raspuns in seara asta sa iau maine buzunareleleViata e mult prea scurta, traieste clipa.
Comment
Comment