abia astept sa intru si eu in posesia lui
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
si-a facut fredy acum ceva fain la sigla spate. a inlocuit by renault cu CLUB... o da bie tare.o sa vedeti duminica
si legat de sigla...ma ia nervu cand vad atatia de la celalalt club prin oras, si asta nu ptr ca sunt mai multi ca noi ci ptr ca ei toti poarta sigla.daca am purta si noi sigla,noi toti, ar fi ceva.... :-J
Comment
-
Eu inca mai sper si CRED ca vom reuni la un moment dat cele doua cluburi ale iubitorilor aceleeasi marci Dacia Logan, din oras.
Personal, n-am nicio problema cu absolut niciunul dintre ei! Si nici ei cu mine! Atunci, de ce oare avem 2 sigle? De ce ne intalnim separat? De ce? ... Nici macar nu mai conteaza.
Am fi fost cel mai numeros club din tara ...
Comment
-
Ca bine spui mircea.Ar trebui discutata problema asta si rezolvata intr-un fel.ori ne vom uni ori vom ramane despartiti.si daca nu sunt motive pentru care ar trebui sa alegem a 2-a varianta, ar fi un lucru deosebit pentru lcg sa fim fruntasii tariiLast edited by gl_ama; 27 May 2011, 21:27.
Comment
-
Sunt in asentimentul lui Mircea.
Originally posted by gl_mmm View PostEu inca mai sper si CRED ca vom reuni la un moment dat cele doua cluburi ale iubitorilor aceleeasi marci Dacia Logan, din oras.
Personal, n-am nicio problema cu absolut niciunul dintre ei! Si nici ei cu mine! Atunci, de ce oare avem 2 sigle? De ce ne intalnim separat? De ce? ... Nici macar nu mai conteaza.
Am fi fost cel mai numeros club din tara ...Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by batranul70 View Postvaleriu esti rautacios fumul din ochi nu conteaza din ce locatie intra de la stadion sau de la siret deci
Daca tot ai intervenit in discutie raspunde la intrebarile puse de Mircea.
PS...vad ca ai citit topicul indicat de mine pe intalniri...nu stiu cat de mult...aia e muca depusa de noi timp de 3 ani...daca nu raspunzi la intrabrile puse de Mircea mai sus e etic sa te abtii de la comentarii si de la invitatii inutile.Multumesc.Last edited by valeriuciprian; 28 May 2011, 21:57.sigpic
Comment
Comment