neagra niko dar trebuie sa vii fara masina sa drink
Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asta e de "fite ",ca oricum nu vin, Numai la gratar(si atunci daca se indeplineste baremul,de 10 Participanti)Last edited by lupulucian; 3 April 2009, 22:47.
Comment
-
-
-
Originally posted by lupulucian View PostMircea, ai la mine un set de embleme. Stai fara nicio grija......
Si acum sa va arat cum stau pe loganul meu.
Ai facut o treaba super Sorine. Prietenii stiu de ce...Originally posted by ady62 View PostBravo Sorine !Imi place tare multsigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Inca un set pentru mine Luciane
Comment
-
azi 5 aprilie am fost si eu la intilnire si am fost impresionat de nr mare de iubitori de LOGAN si binenteles ca m-am afiliat si eu acestui club.Sigla este foarte bine aleasa si zic eu ca ii multumeste pe toti cei inscrisi in club , iar cei carora nu le place sa nu ataseze aceasta sigla care zic eu este reprezentativa pt clubul din orasul nostru(Galati)Last edited by batranul70; 5 April 2009, 14:14.
Comment
-
va felicit ptr. sigla, frumoasa si cred ca spune tot despre voi si club ,as vrea pe aceasta cale sa va rog sa-mi vindeti s-au sa-mi ,,donati,,un exemplar ,ptr. a-l atasa colectiei pe care am inceput-o cu putin timp in urma ,sper sa va gasesc cu bine in vara asta , multumesc.
Comment
Comment