Sigla Logan Club Galati

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super siglele !felicitari!cind se impart?
    BY GIGI

Comment

• usurel, usurel .. nu sunt gata inca
      :P
      cand or sa fie, o sa stie toata lumea
      In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
        Foarte mishto si siglele astea. Luciane, cand iti vine Ph2 - ul?
        La cum estimez dinamica portofelului, ma mag, poate, pe lista de asteptare phase 3. Urmand traditia, sigur o sa aiba alta sigla. Asa ca....stau linistit

Comment

• @sorinj ... ne mai ajuti cu siglele ?

Comment

• Le-a trimis deja. Scuze tuturor, dar am avut o saptamana ,, magica ". Le am in format electronic. Ti le trimit

Comment

• Multumesc frumos, au plecat deja spre printer. Cu putin noroc, de duminica si cei cu ph2 o sa se mandreasca in trafic de apartenenta la gasca nebunilor loganisti

@lupulucian: imi pare rau pt saptamana 'nemaipomenita', dar sper sa se aranjeze toate la o bere, pe malul marii :P

Comment

• Ma bucur cand vad ca unii chiar se mandresc cu apartenenta la acest club!

Comment

• salutare, pt un nou venit exista elementele astea de identificare LCG?

Comment

• pt mai multe detalii vorbeste cu lupulucian pt ca la el gasesti si siglele si iti explica el cum sta treaba

Comment

• @i_m_lucius : Exista cum sa nu? Duminica ne vedem si te rezolvam. Cu siglele adica

Comment

• Lucian, chiar m-as bucura sa fiu si eu "siglat" LCG, singurul inconvenient ar fi ca de vineri pana duminica trag o fuga pe plaiurile mioritice ale Prahovei si nu pot ajunge la adunare. Avem alta posibilitate in cursul sapt sau o lasam pe intalnirea de peste doua saptamani?(pe 26.07.2009). Eu sunt in concediu si pot accepta oricare dintre variante.

Comment

• update la situatia siglelor de ph2

Sunt facute, dar mai trebuiesc un pic ajustate, in sensul in care "LOGAN" vine scris cam prea sus, pliindu-se pe muchia siglei. Mai am 5 seturi asa, pe care le pot oferi cu cea mai mare placere colegilor. Pentru varianta pe care o sa o retusam, o sa trebuiasca sa va adunati ceva mai multi si sa puneti mana de la mana sa le scoatem.
                          Imediat ce o sa am un pic de timp, ma pun sa tratez din nou cu sorin
                          Last edited by lupulucian; 13 July 2009, 08:16.

Comment

• Cum ramane cu tricourile Loganclub? La mai facem sau nu?

Comment

• Eu zic sa le facem.

Comment

• Duminica am sa vin cu al meu, gata inscriptionat. Este asa cum discutat acum doua saptamani. Pe fata sigla noastra si pe spate www.loganclub.ro, exact ca stickerele noastre. Culoarea stickerului sa fie cea de pe fundalul siglei de fabrica Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google