If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Pentru sambata, cei care se vor alatura prietenilor nostri de peste mari si tari, in complexul Pibunni, va rog sa va treceti in lista. Vrem sa avem o imagine a participarii
Pentru sambata, cei care se vor alatura prietenilor nostri de peste mari si tari, in complexul Pibunni, va rog sa va treceti in lista. Vrem sa avem o imagine a participarii
Gata, am intrat in linie dreapta. Puneti berea la rece, friptanele la fezandat (pe caldura asta in cateva ore se rezolva), bateriile pentru foto la incarcat si lustruiti masinutele ca a mai ramas o zi jumate si ne gasim!
Bine zis Cory...eu propun sa nu mai mancati si sa nu mai beti nimic incepand de azi ca sa poata incapea mai mult si mai bine la garboavele...si propun un slogan..."Distractia pe primul loc"...succesuri multe
Nu stiu daca este important amanuntul urmator, dar am detalii despre piscina. Este a noastra. Asa ca sa nu va uitati slipurile. Daca va intereseaza. Scuzati de interventie.
Nu stiu daca este important amanuntul urmator, dar am detalii despre piscina. Este a noastra. Asa ca sa nu va uitati slipurile. Daca va intereseaza. Scuzati de interventie.
Nu stiu daca o sa fie doritori pentru piscina ca doar Nikolas_bnm i-a facut o reclama foarte "buna" acum cateva zile...Hai baita placuta..sa nu uitati saltelele gonflabile
Scuzati de interventie.
Saltele...femei cred ca isi aduce fiecare partenera...nu?Saltele pentru a pluti in piscina cu berea be burtihai
Deci haleala,bauturica,piscina,fotbal...mai trebuie adaugat ceva ca sa va simtiti bine?...aaa...voia buna...Distractia pe primul loc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment