If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Hai mai Luciane ,inca suntem (eram) sub acea vraja a placutului (parca uitasem de toate datoriile si criza financiara) si tu rau ,ne -ai servito ca la Ploiesti .Dupa noi potopul ?Nu se lipeste deloc,asteptam Bacaul chiar daca e o perioada mai lunga ,dar noi asteptam frumos la rand ,plini de optimism si de distractie. Pun pariu ca o sa fie primul Iascha la urmatorul dezmat.
am si eu o idee , cine poate si are timp , ar putea sa ia pozele din parcare acelea cu omu+masina sa le editeze si sa scrie in poze , membru si locatia... eu cu multi am vb am dat noroc dar multi sau prezentat buna sunt ion , vasile , costel , adi dar pe forum nu stiu cum va zice , si sincer eu sunt mai putoare nu am trecut pe la fiecare la masina sa va admir masinile... si ar fi bine asa sa ramana ca amintire sa stim sa ne recunoastem mai usor la intalnirile viitoare... oricum am cunoscut pe multi dintre voi cu care imi pare rau ca nu am stat mai mult la discutii dar soarele , lipsa de somn , si hidratarea(la ficat) si-au spus cuvantu asa ca mam retras in masina la umbra...
nicusor ``asta cu grataru`` pe tine te stiam... acum ramane sa puna lupu sau dan honda poza cu ei ca sa stiu cu cine stau de vorba pe forum
mie dor de voi
da e foarte bine asa si pentru mine si pentru ceilalti...
uite de exemplu batranul70 eram ferm convins ca e domnul dan , cel care ne-a preluat de la bariere pe mine si pe andy...
Baieti...FELICITARII...a fost o regionala pe cinste, zau asa.
totul a fost ok...incepand de la cazare si pana la plimbarea pe Dunare. Sa nu mai vorbim si de gratarele.....meritul lui NICU (grataragiu oficial)..
Multumiri speciale celor de la Galati pentru ospitabilitate, pentru grupul de baieti care ne-au preluat la intrarea in oras,multumiri lui Mircea, micul nostru ghid., multumiri lui Nicu pt gratar, multumiri speciale Domnului OrganizatorLUPU LUCIAN, pentru munca depusa,caci stiu cam prin ce a trecut.
Multumesc tuturor celor din LC GALATi....fratilor a fost SUPER.
Salutari lui TONy, ANDy & Sony.
Cu ocazia asta, tin sa va invit pe toti pe 12 iulie la Piatra Neamt, la sarbatorirea a unui an de intalniri a celor care fac parte din LC NEAMT.
Valeriu tata......alta data..
Stima si respect GALATI
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment