A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Activitate nu gluma pe topicul asta. Sa fim la fel si peste trei luni.
    Propunerea mea de la Carreforur Armonia Braila, are mai multe aspecte / detalii. Nu doar parcarea am urmarit la acest supermarket. Nu pot da detalii aici, doar ca nu caut DOAR spatiu de parcare. Selgros avem si noi dar nu are ce caut eu. La fel si Metro.
    Ideea mea ar fi cazarea in Galati si intalnirea la Braila, asa ca un moment de inedit. Plus ca si suntem atat de aproape unii de altii. Dar tin sa precizez ca intalnirea regionala va fi la Galati , chiar daca o tinem in Carrefour Armonia. Intalnirea este abia duminica, iar pana duminica respectiva avem gandit un program in Galati ( cazare si alte de-alea )

Comment

salut la armonia s-a inchiriat 1/3 din parcare. restul e gol, avem loc pentru cel putin 100 masini, ca deja am inteles ca da faliment carrefour armonia
      asa ca ramane parcarea de n-o lua-o vreun bastan
      Last edited by lupulucian; 17 March 2009, 09:29. Reason: gramatica bat-o vina

Comment

pai bun si cam la ce locuri te gandesti luci ca am citit pe forum ca baieti ar vrea un pescuit ceva si sincer m-as baga si eu cu ei
        Last edited by lupulucian; 17 March 2009, 09:29. Reason: tot gramatica

Comment

Bacaul vine fara discutie, indiferent de locul intalnirii si de cazare.
          Pai nu trebuie repetat show-ul de la Barlog?

Comment

baieti inseamna ca v-ati facut de cap acolo dar nu ati postat nici o poza din barlogul vostru sa va cunoastem mai bine
            Last edited by lupulucian; 17 March 2009, 09:30. Reason: tot...........

Comment

Oriunde va fi cazarea, sper ca "gașca nebuna" din Galati sa stea cu noi, altfel se pierde 90% din distractie.
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Am mai multe ganduri referitoare la regionala din Galati.
                Ma gandesc la inchirierea catamaranului firmei Arcada, sa facem o plimbare pe Dunare, Galati - Braila.
                Ma gandesc, apoi, la un popas undeva dincolo de Dunare, pe la Vulcan ( cine stie zona stie ca este liniste si loc bun de pescuit ). Ideea ar fi sa facem ceva care este specific zonei, sa iesim in evidenta tocmai prin ce putem face noi, aici la Galati si nu mai pot face altii ( asta nu din spirit de competitie fata de ceilalti, sa fiu bine inteles ).
                Cazarea o preconizez in padurea Garboavele, la Pibunni. Este super vara acolo. In alta parte nu cred sa fie posibil si acceptabil.
                Oricum, nu degeaba am deschis de pe acuma topicul acesta. Avem nevoie de idei si de echipa.

Comment

genial Lucian...
                  suntem ochi si urechi...

Comment

lucian, putem sa ii cazam undeva la galati - le facem dimineata un tur de oras, apoi ii ducem la braila, la armonia (Daca o mai exista) si de acolo turul brailei si o locatie cunoscuta din galati - desi cred ca ar fi multa benzina...

sau mai simplu - la galati - dimineata (pentru pescari inascuti) mergem la pescuit peste din piata, turul orasului, mers unde vreti) mergem la pescuit peste din piata, turul orasului, mers undeva ia in galati - poate la garboavele, un peste sa facem pe gratar sa ii minunam cu ceea ce stim - sau facem ciorba de peste - suntem renumiti prin asta

trebuie ceva specific zonei noastre. putem sa ii minunam cu primul carrefour din tara care a dat faliment

eu zic asa: interzicem celor ce vor veni sa mai citeasca .. nu de alta, dar va fi o mega supriza.
                    Last edited by lupulucian; 17 March 2009, 20:25.
                    sigpic

Comment

Lucian la Priza Dunarii cred ca merge excelent
                      Attached Files

Comment

pot sa urc doua poze cu parcarea din complexul armonia?
                        sigpic

Comment

Pai nu stiu...ce dai?
                          Sigur ca poti...oricum Lucian are un mesaj privat interesant spun eu.
                          sigpic

Comment

pozele...

daca se inchide armonia, loc berechet este si in promenada.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Originally posted by cory View Post
                              Oriunde va fi cazarea, sper ca "gașca nebuna" din Galati sa stea cu noi, altfel se pierde 90% din distractie.
                              Bine Cory ,el e tipul care a studiat "lecturile" facute pana acum de Loganisti in zona Moldova, si urca Galatenii pe podiumul pe care scrie Nr 1.
                              Multumim pentru aprecieri,si apuca-te de antrenamente.
                              Last edited by lupulucian; 17 March 2009, 21:43.

Comment

Baieti {daca imi permite-ti}, eu unul abia astept intalnirea de la GALATi. De cand zic ca am sa vin pe la voi, sa particip la o intalnire organizata de voi, uite ca va veni si momentul acesta.
                                Am sa cred ca ne veti tine la curent cu toate detaliile, si ca ne veti surprinde cu programul ce il veti organiza. Deocamdata, intalnirea de la Piatra Neamt, ramane cea mai faina intalnire regionala din zona moldova.
                                Last edited by lupulucian; 18 March 2009, 16:29.
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google