A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O intalnire...e o intalnire...stim cam cum se va desfasura.
    Inainte de toate...trebuie batut fierul pe acea "chindie" ce se va vrea sa fie in acel weekend. Eu am sentimentul ca nu are cum sa iasa ceva rau deoarece baietii din galati sunt si cred ca vor fi mult timp de acum inainte NR. 1 in materie de distractie.

Comment

1. trebuie sa discutam - pentru intalnirea oficiala - si parcarea de la Mc'Donalds
      2. varianta "Priza Dunarii" - pentru cazare vineri si sambata - pare ok
      3. trebuie inceputa rapid lista cu participanti, pe cluburi
      4. trebuie rezolvate urgent 2 probleme: sigla si sloganul ... restul e Loganu'
      Last edited by gl_mmm; 18 March 2009, 08:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Votez pentru:
        1- intalnirea oficiala - parcarea de la Mc'Donalds
        2- varianta "Priza Dunarii" - pentru cazare vineri si sambata
        Last edited by lupulucian; 18 March 2009, 21:15.

Comment

Acum este timpul parerilor dar mai incolo va trebui sa intram mult mai in concret. Si nu ma refer la concretul meandrului in necunoscut in paralelism cu imaginarul din subconstient. Stiti bine la ce ma refer.

Comment

Multumim pentru aprecieri si incredere baietilor din Piatra si Focsani. Sa fiti siguri ca intalnirea de la Galati nu va fi cu nimic mai prejos ca altele. Chiar din contra, poate.

Raman la parerea mea ca ar fi foarte bine sa stabilim cat mai din timp locatia exacta a intalnirii oficiale si a petrecerilor de vineri si sambata. Programul de activitati, deasemenea. Si asta pentru ca ma gandesc ca ar fi super sa avem si 1-2 sponsori care, la discutii, vor vrea sa vada un plan concret. De ce sponsori? Pai: plimbare pe Dunare cu vaporul, picnic pescaresc, tombola cu premii poate, etc., toate astea "costa niste bani" si nu cred ca ar fi prea gingas sa cerem cotizatii la participantii la intalnire. Sau cine stie?
            Haideti si cu alte propuneri baieti sa avem de unde alege!
            Propun sa ne unim fortele cu fratii braileni si sa facem o treaba calumea.

Comment

N-o sa se poata face nimic fara sa cotizam fiecare dintre noi. Si asta nu pentru chestiile majore, gen vaporas sau nu mai stiu ce.
              Ma refer la stegulete, tricouri si pliante, intr-un cuvant promotionalele. Nu neaparat acestea pe care le-am enumerat mai devreme. Ganditi-va ca multe dintre acestea trebuie sa fie gata inainte de intalnirea propriu-zisa. Iar de sponsori....... Nu stiu ce sa zic. Sponsorizare cu spatiu de parcare, sponsorizare cu un banner ceva, dar cu bani, sincer, nu cred ca se mai poate in vremurile astea.

PS : Parca vad ca dupa ce am spus mai devreme, activitatea pe topicul asta o sa scada vertiginos.

Comment

luci si la ce suma te ai gandit sa punem???

Comment

Mai, stati linistiti, totusi e intalnirea loganistilor, adica sa ne intalnim, sa ne simtim bine, sa schimbam opinii si impresii, daca va fi vorba de plimbare sau altceva, isi plateste fiecare din fondul de rulment propriu.
                  Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Ma gandesc la o suma de maxim 50 de lei. Cei de la Iasi, de exemplu, au pus fiecare cate 30 de lei, multiplicat cu cati au contizat, s-au strans 600 de lei. Toti banii s-au dus pe stegulete, pliante si bannere. Ideea este ca oricum fiecare pe unde se duce isi plateste. Asa a fost intotdeauna si peste tot. Nu este vorba de suportat cheltuielile cuiva. Dar suntem gazde.
                    In alta ordine de idei, acesti bani trebuie stransi in timp util, pentru a putea crea ceva cu ei.

Comment

Ce ziceti...de-o idee?

Una din zeci de variante (facuta la foc automat ... 10 min)
                      Attached Files
                      Last edited by lupulucian; 19 March 2009, 14:04.

Comment

Chestia cu parcarea de la Carrefour Armonia nu mai este de actualitate. Avem sperante cu ceva similar in Galati. Deci cu alte cuvinte intalnirea va fi in Galati.
                        In ceea ce priveste cazarea, weekendul acesta am sa fac o vizita de constatare a conditiilor de la Priza Dunarii Arcelor Mittal. Am discutat cu administratorul si se pot caza maxim 11 perechi ( sunt 11 camere, doar cateva au baie in camera, restul cam doua camere la o baie ). Asta la o discutie telefonica. Ramane sa vedem exact care sunt conditiile, cazarea fiind foarte avantajoasa ( 20 de lei camera pe noapte )

Comment

era misto cazarea la blasova, se putea si pescui acolo. dar drumul pana acolo, e INFERNAL, plus ca trebuie trecut cu bacul. totusi, ar fi fost frumos acolo
                          sigpic

Comment

frumos frumos... abia asteptam sa venim si noi miroase a balaceala si peste la foc de tabara ar trebui sa iasa bestial..... poate facem ceva crazy gen vama veche.... un super cort mare bem si mancam pana a doua zi .... ceva salbatic nebunesc si totodata decent

la noi s-au strans cca 10 milioane si intalnirea a costat cca 13-15 milioane asta cu toate preturile blana si alte chestii.... neplatite.... doar operatiunea steagul minunat a zburat pe la 6-7 meleoane
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

pai daca baietii nu sunt pretentiosi asa putem sa mergem la cotul pisicii cu corturile si sunt de toate si pescuit pentru cine vrea si plaja seara foc de tabara si ce mai urmeaza bai si alte minunatii
                              Last edited by lupulucian; 20 March 2009, 13:37.

Comment

Rugati-va sa rezolve Lucian cu cazarea la Priza Dunarii! Daca da atunci va fii jalea dreaq ... bai tata bai!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google