A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca este surpriza...........????????????
    Programul este in lucru, locatia este stabilita, cazarea asigurata. Ce vreti sa spunem? Povesti despre 1 mai?
    Si noi am avut rabdare cu regionala voastra.

Comment

• Originally posted by bragelone View Post
      Extraordinar de "multa" activitate si pe aici.
      Parca intalnirea are loc Duminica 14 Iunie 2009 din cate stiu eu, nu?
      De ce marea surpriza are loc Sambata 13 Iunie ?
      Revine Andreea Marin Banica la Galati cu Surprize Surrprize

Comment

• Ati avut rabdare nu am ce spune, de asta ati comentat tot timpul activitatea noastra. Nu mi-ati raspuns la inrebarea de ce "marea" surpriza are loc pe 13 iunie cand intalnirea are loc pe 14 Iunie.
        Last edited by bragelone; 4 May 2009, 12:00.
        sigpic
        Play ManagerLeague

Comment

• cred ca va fi un nr de streptease local, la un foc de tabara ...yamy

e bine sa fie surpriza...Luciane nu zice tot....lasa suspansul sa-si faca treaba.

Comment

• Bragelone, nu s-a comentat activitatea, ci inactivitatea voastra. Baietii din Galati au rezolvat cu cazarea cu 2 luni inainte de eveniment, mai trebuie sa spun ceva? Deja sunt offtopic, imi cer scuze.
            Apropo, intalnirea e pe 13-14 iunie, nu doar pe 14.
            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• cory tin sa te contrazic. Dupa cum spune si numele topicului: A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
              sigpic
              Play ManagerLeague

Comment

• da...pe 13 are loc intalnirea loganistilor la chefuiala dinaintea intalnirii de pe 14

Comment

• Surpriza este pentru dupa-amiaza de 13 iunie. Si se adreseaza DOAR celor care se vor caza, asa ca un moment memorabil, made in Galati.
                  Cine nu se cazeaza, o sa afle impresiile, a doua zi, duminica la intalnire, de la cei ce au trait aceasta surpriza.

Comment

• bravo lucica cei care vor sa stie mai multe despre LCGl sa vina pe 13."o surpriza este ceva la care nu te astepti sa ti se intimple" asa ca nu mai puneti intrebari.
                    ne vedem duminica sper sa nu te superi pt ce am facut dar..............
                    Last edited by nikola; 4 May 2009, 19:51.

Comment

• hai ca ne-ati facut curiosi la maxim...abia asteptam sa ne intilnim!!
                      sigpic

Comment

• Inca putin si incepem AMR-ul. Acus acus se lasa cu doar o luna inainte.
                        Hai ca avem planuri mari. Si ganduri. Si chef. Va asteptam.
                        Stefan ( NSA ), te asteapta un tur prin ..... ,, safariul '' de la Galati si nu exagerez cand spun asta. Stii la ce ma refer nu?

Comment

• Stiu, cum sa nu Chiar sunt curios ....

Comment

• Sa dea Domnul sa iau permisul pana la data respectiva, ca eu unul abia astep. As pleca de pe acuma,pe jos,....numa sa ajung
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Vreau si eu sa vin,ajuta-ma Lupuleee

Comment

• Daca tu esti cel pentru care Stefan, mi-a vorbit ieri, stai linistit. Adica fara nicio grija . Il sun pe Stefan, cand aflu ceva. Astazi, ok?

Update: S-a rezolvat BC08VDS. Sunt acum in total 8 camere, cazare complex Pibunni, padurea Garboavele, 13-14 iunie.
                                Last edited by lupulucian; 13 May 2009, 09:46. Reason: update

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google