If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Pai daca este surpriza...........????????????
Programul este in lucru, locatia este stabilita, cazarea asigurata. Ce vreti sa spunem? Povesti despre 1 mai?
Si noi am avut rabdare cu regionala voastra.
Extraordinar de "multa" activitate si pe aici.
Parca intalnirea are loc Duminica 14 Iunie 2009 din cate stiu eu, nu?
De ce marea surpriza are loc Sambata 13 Iunie ?
Revine Andreea Marin Banica la Galati cu Surprize Surrprize
Ati avut rabdare nu am ce spune, de asta ati comentat tot timpul activitatea noastra. Nu mi-ati raspuns la inrebarea de ce "marea" surpriza are loc pe 13 iunie cand intalnirea are loc pe 14 Iunie.
Bragelone, nu s-a comentat activitatea, ci inactivitatea voastra. Baietii din Galati au rezolvat cu cazarea cu 2 luni inainte de eveniment, mai trebuie sa spun ceva? Deja sunt offtopic, imi cer scuze.
Apropo, intalnirea e pe 13-14 iunie, nu doar pe 14.
Surpriza este pentru dupa-amiaza de 13 iunie. Si se adreseaza DOAR celor care se vor caza, asa ca un moment memorabil, made in Galati.
Cine nu se cazeaza, o sa afle impresiile, a doua zi, duminica la intalnire, de la cei ce au trait aceasta surpriza.
bravo lucica cei care vor sa stie mai multe despre LCGl sa vina pe 13."o surpriza este ceva la care nu te astepti sa ti se intimple" asa ca nu mai puneti intrebari.
ne vedem duminica sper sa nu te superi pt ce am facut dar..............
Inca putin si incepem AMR-ul. Acus acus se lasa cu doar o luna inainte.
Hai ca avem planuri mari. Si ganduri. Si chef. Va asteptam.
Stefan ( NSA ), te asteapta un tur prin ..... ,, safariul '' de la Galati si nu exagerez cand spun asta. Stii la ce ma refer nu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment