bai eu as bea si un vitel la protap... daca tot vorbiti atata de bautura mi s-a facut foame
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Collapse
X
-
-
Up-date la lista de cazare, sambata 13 iunie..
LoganClub Piatra Neamt
1.cristi3775 NT 06 LXE (2 camere )
2.razvanB NT 06 UFB ( 1 camera)
3.mike26ro NT 05 URS ( 1 camera )
4. dragosvintila ( 1 camera )
LoganClub Bacau
1. nsa BC 14 CSC (1 camera)
2. BC08VDS ( 1 camera )
LoganClub Focsani
1. Cory - VN 04 NYV (1 camera)
LoganClub Constanta
1. Sonykel ( 1 camera )
In total 9 camere.
Am rugamintea catre cei nu si-au trecut, in lista, numerele de inmatriculare, sa faca acest lucru.Last edited by lupulucian; 20 May 2009, 11:06.
Comment
-
Cristi ...era sa intru in tine acum ...tare de tot dar am vazut postul de pe urari si m-am mai linistit..ca fapt divers...eu de pe 9 pana pe 13 voi fi in Norvegia si din ce am inteles berea e cam scumputa acolo...undeva la 3-4-5 euro...asa ca ...la Garboavele voi avea debitul marit ...asa ca la benzinare
Dragi Constanteni...doar 2?Poate mai convingeti si pe altii sa participe la aceasta actiunesigpic
Comment
-
Bun asa...pai asta inseamna ca nu ajunge un bax cu bere ..la 2.5l?...nu?!..
Acuma cat sunt pieton, sa stii ca m-am "antrenat" eu asa putin sa fiu la inaltime...da oricum, voi avea sofer atunci..)....asa ca...la mai mult si la mai mare.....Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Daca e vorba de un concurs de baut bere cred ca eu am un atu in fata lui cristi,priviti-mi "depozitul" de bere!Attached Files
Comment
-
Vezi ca si depozitul meu a inceput sa ia proportii...dar ia stai ...tu nu cumva ai plecat mai repede de la Barlog?...eu cred ca da...asa ca ai de recuperat...
Ia stati sa vedeti cand o intra Lucian si o vedea ce punem noi la cale aici
Vad ca Nsa tace si face?ce face oare?antrenament la baut bere?Last edited by valeriuciprian; 20 May 2009, 20:57.sigpic
Comment
-
Originally posted by BC08VDS View PostDaca e vorba de un concurs de baut bere cred ca eu am un atu in fata lui cristi,priviti-mi "depozitul" de bere!sigpic
Comment
Comment