Da...e clar ...din ceea ce vad aici iar o faurim regulamentar si vom vorbi toti in acelasi timp
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Collapse
X
-
ala nu e depozit ... cum sa ma exprima la tine acolo sunt economiile unui pensionar pe 2luni stranse la ciorap...
la mine e tot fondu european si ceva din Fort Knox
eu am CT-87-SNK camera are 2locuri nu? ca eu cu andy vrem pat matrimonial
bai sincer daca m-am certat cu cineva dintre voi in trecut sa stiti ca nu port ranchiuna sau alte chestii dastea asa ca astept cu totii sa ne vedem.
da vreau si eu legitimatie daia la intalnire
sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostVezi ca si depozitul meu a inceput sa ia proportii...dar ia stai ...tu nu cumva ai plecat mai repede de la Barlog?...eu cred ca da...asa ca ai de recuperat...
Ia stati sa vedeti cand o intra Lucian si o vedea ce punem noi la cale aici
Vad ca Nsa tace si face?ce face oare?antrenament la baut bere?Originally posted by BC08VDS View PostNsa cred ca se antreneaza,nu e nici pe mess.
Oricum eu am de recuperat ce-am pierdut la Barlog
M-am antrenat la examen azi, asa e daca m-a manancat in ... sa ma apuc iar de studiat.
Comment
-
Am un anunt...se pare ca din Norvegia voi veni pe data de 14...asa parca vazusem prin actele firmei...sper sa nu fie asa...dar daca e...asta e Mai cercetez ...
Si ieri o incepusem asa promitator......Last edited by valeriuciprian; 21 May 2009, 21:46.sigpic
Comment
-
Nu fac baieti misto...asta e adevarul ...avionul meu aterizeaza pe data de 14 la ora 18 pe Otopeni...oricum nu scapati de mine am internet la hotel si va supraveghez.
Va dati seama ca si mie imi pare rau ca nu voi fi langa voi...adica langa paharel/sticlele voastre dar asta e treaba.
Dar dupa cum spunea si Lucian...sunt baieti de supertreaba in club...deci capul sus si distractia inaintesigpic
Comment
-
o sa fim cativa nici o problemaONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
Comment