A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te poti apuca de curatenie .No Problem (sunt invatat)

... ...
    Last edited by Nikolas_bnm; 7 June 2009, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Au mai ramas doar cateva zile pana la intalnirea loganistilor... au inceput discutiile ?
      Attached Files

Comment

• CT-05-DAC - Andi
        Cica trebuie sa imi dau numarul, asta sa nu zic ca tre sa va dau un numar
        sigpic

Comment

• trebuai sal pui in lista ba capcaune dadeai copy paste la lista aici...

sigpic

Comment

• oameni buni......eu am sa iau toata familia cu mine...cred ca si pisica....weekendul asta tare greu o sa treaca......ce bine era daca era acuma intalnirea.......3 zile de tolaneala...offf..
            nu-i bai.....s-a nimerit bine oricum, caci vineri iau salariul..., si am ce cheltui..
            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• eu sunt calm lefter , am facut niste achizitii negandite ptr perioada asta...
              deci cine face cinste? nu sunt foarte pretentios

sigpic

Comment

• Se gaseste cineva sa-ti ofere vro 2 ,3 beri reci ,un sprit de vin ,un mic un carnat etc ,in perioada asta naspa prin care treci,dar gandestete ca ai sa platesti mai mult cu un sejur de 6 zile 7 nopti ,gratare ,alea alea .

Comment

• Tare cred eu ca iesiti mai scump sa-l indopati pe sonykel decat sa platiti cazare la mare
                  sigpic

Comment

• shh ... de ce imi strici ma afacerea? noi mai dormi cu mine... stai afara pe pres...

sigpic

Comment

• Auzi, Sony, nu cumva trebuia sa rezervam altceva pentru tine? Nu stiu, dau si eu cu parerea acum.

Comment

• Lasa-i Luciane,ce vrei,baietii se iubesc.N-are rost sa ne bagam intre ei,important e sa nu se dea la noi.

Comment

• lupule ia zi-mi ce optiuni am???

sigpic

Comment

• N-ai vazut , tu, cale ferata, cate optiuni am in cap acu.......

Comment

• si deci va fi sau nu o intalnire???

Comment

• Nu inteleg. La ce intalnire te referi? La regionala? Bineinteles ca se tine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google