If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Dintr-o eroare, nu am mai regasit partea 1. O sa vad cum si ce fac.
Daca ceva nu merge cum ar trebuie cu linkurile acestea, dati-mi un semn.
Le-am luat Lucian, dar fara partea 1 nu merge, ca sunt multivolum. Unele capitole merg (de la 3 incolo), dar pentru primele e nevoie de partea 1.
Ia spune, nu cumva ai ascuns partea 1 si vrei sa ne ceri ceva sa o luam?
Deci misterul a fost descoperit. Partea 1 se deschide doar cu o naveta de tuborg. Este un dezarhivator nou, nu stiu daca il aveti. Eu il am pe undeva gol golut, zacand. Cum ziceam, cred ca am sa revin la varianta clasica, pus la posta. Pe bune acuma, aveam o banuiala ca nu va merge. Nu stiu cum Stefan a reusit. O fi tuborgul mai ieftin la Bacau cine stie?
Mic tutorial facut repede ca sa mearga:
Redenumiti fisierele Dvd_Logan_Club_Galati.part3-185ef.rar in Dvd_Logan_Club_Galati.part3.rar si Dvd_Logan_Club_Galati.part4-cde2a.rar in Dvd_Logan_Club_Galati.part4.rar.
Deschideti Dvd_Logan_Club_Galati.part2.rar cu WinRar si procedati astfel: DVD1.jpg
si apoi DVD2.jpg
Merge sigur pentru capitolele de la 3 incolo. Pentru restul capitolelor, berea la Lucian (si la mine pentru tutorial ).
Pai nu stii ca lucrez in IT, Sorine? Doar ne intalnim in fiecare duminica
Lucian, dar nu mai ai orginalul? Poti reface arhiva si sa o urci din nou.
Ok, eu intre timp am vazut si DVD-ul. Foarte frumos realizat, felicitari.
Lucian, pentru prima arhiva ai nevoie de tot ce e cu VTS_01 si VTS_02 (o bucata din VTS_02_1.VOB e prinsa in partea a doua, dar e greu sa o nimeresti fix cat trebuie daca refaci arhiva).
Pentru part2 incercati link-ul pus de Lucian in primul post, adica asta
Lucian, cat spuneai ca e Tuborg-ul in Galati?
Stefane, la noi este mai ieftin Tuborgul. Cred ca este ceva in legatura cu apa. E mai ieftina, ca e de Dunare sau gheata este din apa de Dunare. Cam pe acolo. Important ca este mai ieftina.
Deci, la cine se afla DVD-ul cu regionala??? As vrea sa-l imprumut pentru 10 minute, cat sa-l copii si eu. Bineinteles, platind in prealabil toate drepturile autorului conform legislatiei si normativelor in vigoare. Si dupa ce-l trag si eu, nu promit ca n-am sa-l dau la prieteni, amici, cunoscuti, reporteri, co-forumisti si cui m-i l-o cere. Cu alte cuvinte, iashca, ady62 va rog share-uitzi DVD-ul original cu toata lumea ... ca e platit de toata lumea!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment