mercii ,pentru grija ce mi-o porti,stai linistit ca am eu grija de mine ,colac nu-mi trebuie ,stiu sa inot si + am si geamandura-n fata )
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
amr 12ore pana la mare dezmat... il rup pe lupu il bag sub masa
ps. afara e soare soare...
vai , ma uitam acum pe camerele de la magazin , si ce sa vad , cocolino , nikolas si cu lupu la shoping sa-i vedeti ce fete au
sigpic
Comment
-
-
) dar in seara asta chiar o sa ma fac paparazzi .....
Cateva poze de aseara
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postpoza seriisigpic
Comment
-
Ce bine e acasa.
Ajunsi cu bine de la mare 26 MRN si 70 VAM, cu un mic ocol prin Tulcea. Am fost la acvariu, dar se pare ca in ultimul timp am devenit prea pretentios si din pacate ce am vazut acolo nu s-a ridicat la asteptarile mele(ca multe altele). Mama ei de viata. By the way,dintre cei care au facut deplasarea, daca sunt doritori sa faca un dus cu apa calda, va astept la mine, ca tot s-a oprit apa calda in oras pentru revizii.METABOND RULES
Comment
-
La mine si aia rece se opri....this is life.
Ajunseram toti, cu bine dupa cate vad. Ma bucur. Tin sa felicit toti participantii la aceasta iesire ( na Mircea ca am facut si noi ceva pe topicul asta....excursii....).
Atmosfera fantastica, nu ca n-as fi stiut cu cine ma inhait acolo. Pufy, sonykel, a fost privat de singura lui sansa de a ma baga sub masa. Mi-am facut-o cu mana mea. Asa, ca de un seppukku, un adevarat samurai ce sunt.
Vremea a tinut cu noi, la maxim. Ca de , doar noaptea nu mergeam la plaja nu?
Cu alte cuvinte, venit, distrat, plecat.
Multumim lui Sonykel pentru cazare si toate celea.
Ne intalniram si cu cativa membri de la LC Constanta. Ne facu' placere, cum sa nu.
O saptamana buna va urez la toti.
Comment
Comment