Daca vreti vorbesc cu un vecin care are pensiune in Lepsa sa vad ce si cat. Am sperat sa pot veni si eu, dar s-a imbolnavit bebelusa. Sper sa se refaca pana in week end, dar la vila lui Cata nu putem sta din cauza lipsei caldurii. Ar fi bine sa stiu cam cate camere sa cer, daca vorbesc la Lepsa.
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
As merge si eu dar sunt conditionat de ceva. Valeriu stie. Poate pana joi (cel tarziu) aflu. Puneti de-o lista sa vedem cati se aduna ca pot sa intreb si eu de ceva cazare in Lepsa.
1. valeriuciprian
2. cata29
3. cory (incert)
4. gl_mmm (incert)
5. iamagi ?
6. ...
Comment
-
stiu si eu o vila in lepsa, aproape de cascada, exact langa Putna. are o curte imensa. Dorina o cheama pe proprietara. Vila are vreo 5-6 camere, toate incalzite, bucataria este la dispozitie voastra, foisor cu un gratar de 1/1 m, samd. daca vreti nr de tel, va dau. si 80 este mult, ea cere injur de 60-70 lei. este izolata fata de celelalte case. intimitate 100%Last edited by bogdan_1984; 17 November 2009, 16:53.sigpic
Comment
-
1. valeriuciprian
2. cata29
3. cory (incert)
4. gl_mmm (incert)
5. iamagi (incert)
6. ...
Spun si eu incert pentru ca vreau intai sa ma asigur ca e caldura (v. cazul Bacau). Si in plus, as avea o conditie: sa nu mai facem ca la Bacau/Gratarul acela in padure sa luam mancarea separat si toate cele. E frumos, daca facem o iesire, sa o facem impreuna, nu sa ne despartim la masa sau in alte parti. Daca e asa, eu sigur nu vin pentru ca nu ii vad rostul.
Comment
-
Iamagi pensiunea de care vorbeam mai devreme (cea cu 80 lei) are caldura...altfel nici eu nu stau...eventual cautam alta locatie si sigur vom gasi dar fara baie in camera probabil.Pot garanta din spusele doamnei care m-a sunat si mi-a confirmat acest lucru.
Iar despre gratar...nu stiu cum a fost la Bacau...dar gratarul este in curte si il vom face o singura data si v-om manca cu totii la aceeasi masa...deci nu vor fi bisericute.
Ideea e ca trebuie sa confirm eu telefonic cate camere vreau pana cel tarziu joi...acum daca sun joi si nu mai sunt locuri nu mai e vina mea.Eu am spus ca ma duc.
Am uitat.Vila se numeste Bianca...pe net nu am gasit cine stie ce poze...poate gasiti voi si daca sunt nemultumiri majore va rog sa le faceti publice.
Va multumesc.sigpic
Comment
-
Originally posted by cory View PostDaca vreti vorbesc cu un vecin care are pensiune in Lepsa sa vad ce si cat. Am sperat sa pot veni si eu, dar s-a imbolnavit bebelusa. Sper sa se refaca pana in week end, dar la vila lui Cata nu putem sta din cauza lipsei caldurii. Ar fi bine sa stiu cam cate camere sa cer, daca vorbesc la Lepsa.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Last edited by gl_mmm; 10 January 2010, 16:03.
Comment
Comment